afiyet olsun şeker opuyorumnanaktanellerine saglıkk yerimseniben
ellerine sağlık bende yapsam mı acabazemuszemus
ben sade halini de çok severim. eline sağlık çok hoş gözüküyor.
afiyet olsun tatlım opuyorumnanaktankeki yaptım guclubacismilehayatımda tek basıma yaptığım ilk kekti ve cok güzel oldu ama ben mini fırında yapmadım hemencecik olsun diye davul fırında yaptım mahvettibir tarafı o kadar kabardı ki fırının tavanına yapıstı dogal olarak yandı ama yanmayan kısım cok güzel oldu annem de cok begendi...tekrar ellerine saglık
nişasta daha önce hiç kullanmadım kekin içinde tatı güzel olsa qerek ,denemek istiyoruum bakalım nasıl olcak ,yalnız keki cok güzel kabartmışşın yaptığım kek fazla kabarmıyo bide birazcık hamur oluyo ya sizler nasıl pişiriyosunuz keki :)
canım mini fırında pişiriyorum ben, ne yaparsam her şey kabarıyo kaydirigubbakcemile3 sanırım fırının etkisi büyük.çünkü teyzem de aynı şeyleri davul fırında deniyo onunkiler kabarmıyo ve kekleri hamur kalıyo.
dene bakalım, beğenicek misin?yedikten sonraki yorumlarını da bekliyorum yerimseniben
yapıyorum canım hiçbir şey olmuyo merak etme yerimsenibencnm bende mini fırnda yapıyrm ama fazla kabarmıyo en kısa znmda denicemkaydirigubbakcemile2 bide bu mini fırnda borcamlada kek vs seyyler yapiyomusn mini fırn olduğu için borcam patlar diye cesaret edemiyormsempatiksalakcinni
yapıyorum canım hiçbir şey olmuyo merak etme yerimseniben
hatta az önce karnıyarık yaptım borcamda cokacimcoook
yalnız şuna dikkat etmek gerekiyo,borcamın altı kuru olmalı, eğer ıslak olursa işte o zaman patlar delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?