Pandül (Sarkaç) Kullanımı

forgetmenot16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
398
203
103
35
Kızlar kendime geçenlerde ametist taşından pandül aldım. Konuyla ilgili çok araştırmama rağmen bir kaç video dışında bir şey bulamadım. Genelde yüzük falı olarak bildiğimiz konularda ve evet hayır diye cevap aradığımız sorularda kullanılan bir araç. Bilginiz var ise konu ile ilgili yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Konstanra olman lazim. Ellerini kipirdatmaman, evet ve hayir gibi sorular sorman, ya da bana faydasi olacak mi gibi seyler sorman gerekiyor. Yani evete ve hayira yonelebilen sorular. Benim arkadasimda vardi, ben bir faydasini goremedim acikcasi.

Konstanra olman lazim. Ellerini kipirdatmaman, evet ve hayir gibi sorular sorman, ya da bana faydasi olacak mi gibi seyler sorman gerekiyor. Yani evete ve hayira yonelebilen sorular. Benim arkadasimda vardi, ben bir faydasini goremedim acikcasi.

Sorulan soruda verilen cevap tuttu mu peki? Örneğin soruyu sordun evet çıktı ve o durum evet şeklinde mi gerçekleşti.

Sorulan soruda verilen cevap tuttu mu peki? Örneğin soruyu sordun evet çıktı ve o durum evet şeklinde mi gerçekleşti.

Bende gerceklesmedi, arkadasimda nasil oldu bilmiyorum. Elinde boyle bir sey olunca, hafiften kendini kandirabiliyorsun, bana hem evet hem hayir cikiyordu. Hayiri begenmedigim icin inatla evet cikaracak seyler yapiyordum. Sen konstantre ol, ve belki cikar. Arkadasim memnundu, ama surekli meditasyon yapan biriydi ve daha konstantre oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…