• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak çok yoruldum

N
P

Panik atak anksiyete. Kullandım kendi rızamla doktor esliğinde bıraktım cok zorlandım ilacı bırakırken .şükür şimdi daha iyiyim ilaç iyi değilnenla
Ne kadar süre kullandın neden bıraktın merak ettim

Panik atağın sizde ki fiziksel belirtilerini sormuştum
Şöyle söyleyim biri bitiyodu diğeri başlıyodu
Baş dönme bulanık görme çarpıntı anksiyete
Ayak yanma vucut agrısı gerginliği titreme beyin sisi beyin acıması yanması yüz agrısı cenw agrısı burun üstü yüz ve göz baskısı gözde şimşekler çakma vs vsvi vs hamd olsun şikayet ci değilim . Allahın yazdıgından başkası başımıza gelmicek diyerek telkin ediyorum olması gerekende bu. Zor ama her hal gecici . Sıkıntın oldugu hwr vakit istediğin zmn bana özeldende yazabilirsin

Ayak yanma vucut agrısı gerginliği titreme beyin sisi beyin acıması yanması yüz agrısı cenw agrısı burun üstü yüz ve göz baskısı gözde şimşekler çakma vs vsvi vs hamd olsun şikayet ci değilim . Allahın yazdıgından başkası başımıza gelmicek diyerek telkin ediyorum olması gerekende bu. Zor ama her hal gecici . Sıkıntın oldugu hwr vakit istediğin zmn bana özeldende yazabilirsin
Allah razı olsun teşekkür ederim. Fiziksel belirtileri çok zorluyor Rabbim şifamizi versin insaAllah 🤲

Faydasını gördünüzmü peki
Ama lunuda belietiyim işk zamanlardaki gibi değilim anksiyetem var evet vucutta hala bazı şeyler hissediyorum ama nedenini biliyorum en azından. Ama saglık anksiyetem var suan söz konusu kalp olunca ya da sevdiğim birilerine bişey anksiyetem tutuyo inşaallah bu d agecer

Ama lunuda belietiyim işk zamanlardaki gibi değilim anksiyetem var evet vucutta hala bazı şeyler hissediyorum ama nedenini biliyorum en azından. Ama saglık anksiyetem var suan söz konusu kalp olunca ya da sevdiğim birilerine bişey anksiyetem tutuyo inşaallah bu d agecer
İnşallah canım

Hipnoterapi denediniz mi?

Baş dönmesi, bayılma hissi, içimde huzursuzluk, nefes darlığı, çarpıntı, konuşamayacak gibi hissetme, felç olacağım gibi hissetme, kol ve bacaklarda güçsüzlük, boğuluyor gibi hissetme biri bığazımı sıkıyor gibi, yüzümün yarısının uyuşması, pul pul görme, gözlerimin odaklamıyor gibi olması.. Bunları yaşayan var mı çok yoruldum
Merhaba bende sizin gibiyim nasıl oldunuz

Back
X