• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun Kaynaklı Baş Dönmesi

Anka0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Uzun zamandır baş dönmesiyle mücadele ediyorum. Gitmediğim doktor hastane kalmadı. Boynumda ters c olmuş o derece kötü düzleşmeyi bile geçmiş. Bir tane de fıtık var. Bi doktor boyun dönme yapmaz dediği için psikolojim bozuldu. Sallanma, deprem hissi, dengesizlik, algı bozukluğu, baş dönmesi, panik atak, baş ağrısı kol ağrısı, boyun elektriklenmesi, kulak arkası acayip gergin bu şikayetlerim hiç geçmiyor. Neler denedim ne kremler ne doktorlar ne iğneler yok geçmiyor hayattan zevk almıyorum artık. Çok yoruldum tükendim. Bu durumda olanlar bu durumda ne yapıyorsunuz ? Tuttuğu zaman acile gidiyorum acildeki serum beni daha beter ediyor. Çaresiz kalıyorum.

ileri derecede boyun düzleşmesinde boyun damarlarına baskı olduğunda beyin oksijensiz kalıyor ve bayılma gerçekleşiyor diye okumuştum. eminim doktorlar daha iyi biliyordur. hiç öyle bişey demediler mi? fizik tedaviye yönlendirmediler mi?

ileri derecede boyun düzleşmesinde boyun damarlarına baskı olduğunda beyin oksijensiz kalıyor ve bayılma gerçekleşiyor diye okumuştum. eminim doktorlar daha iyi biliyordur. hiç öyle bişey demediler mi? fizik tedaviye yönlendirmediler mi?
Çok doktora gittim. İlk yapmaz dediler. Sonra bi doktor yapar fiziğe git dedi. Fiziğe gittim ağrı kesici verdi gönderdi. Başka hastaneye gittim o yapar dedi ama çözüm hareket. Hareket de yapıyorum geçmiyor. Böyle bazı doktorlar yapar bazıları yapmaz dedi. Ama ben ağrı ve gerginlikten ordan geldiğini hissediyorum. Kulak arkası boyun oralar çok gergin. Ağrılı. Kulunçlu. Dediğiniz gibi bir durum olabilir. Oksijensiz kalıyor gibiyim zaten. Ortama yabancı gibi. Yanıtınız için teşekkür ederim. Moral oldu.

rica ederim. profesyonel masajın da işe yaradığını duymuştum isterseniz bir bakın

Back
X