- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
slm arkadaslar. ben dün itibariyle hastaneye kaldirildim. aksam aksam yemeginde alkolde almistik esimle sarap. kayin babam da yemege katildi.ben turkiyeden yurt disina gelin geldim. cok zor gunler yasadim ailesi yuzunden esimlede aramizda sorunlar baslamisti. bir senedir ailesi iyi esimle aramizda yolubdaydi. ama burada yasadigim olumsuz seyler beni derinden etkiledi. hic hakketmedigim seylerdi. ben obekarken gulen neseli pozitif insan gitti yerine sorunlu stresli kaygili insan geldi... ..bir anda yemekten sonra yatagima gittim. ogun kayin babamlada eskiden olanlar konusulmustu. buda beni geriyor.. yatagima gittigimde birden nefes alamadigimi olecegimi bilincimi kaybedecegimi hissetttim. balkona ciktim iceriye girdim. esimi uyandirmak istedim uyanmadi. arkadasimi aradim. o arada esimde uyandi. ambulas geldi. haataneye kaldirildim. Doktorun acijlamasi jalp atislarim tansiyonum nefesim normalmis bir stresten atak gecirmiyisim beyin doktoruna gidin dedi.. bana be oluyor bilmiyorum cok kaygiliyim. o an olmekten korktum cunku kizimiz ne olacakti kim bakacakti..... esim beni oyle goruncr butun gun bama yaklasmadi sarilmadi. sebebi ben seni boyle yaotiysam bosanmamiz mi yoksa nasil cozmeliyiz gibi dusunmesiymis. o halde bir de bunun konusmasini yaotik. seni mutsuz gormeyi . sana bisey olursa bu agirligi kaldiramam. eger daha iyi olacaksan bosanalim git dedi... onu sevdigimi soyledim bi tek kizimizi dusundum. okadar kotuyumki bi de bunu dusunmeye halim yok. kendimi toplicam. herseyi dusunucem evliligimi birdaha ayni seyler yasamamak icin ne yapmam gerektigini hepsini.. suan sadecr dusundugum bir an once sagligima kavusmak buyuk ihtimal oanik atak gecirdim. tedavisinde cok uyuyacagim bir durummu bikmiyorum ilaclari cok agirmi bagimlilik olustururmu. ama kesinlikle bir tedaviye ihtiyacim var. o atakta gordum ki sen olsen olup bitiyor hersey. ama ya cocugun ya arkadanda biraktigin acili bir kiz cocugu.. bunun icin guclu olmali hic birseyi takmamaliyim. surekli mutluluk diye birsey yok insanlar anlamiyorlar bilmiyorlar derdini esin bike olsa....oanik atak tedavisi goren varmi aranizda?