Panik atak mı

MorSeker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
596
571
103
Kızlar gebeliğim in 16. Haftasına gircem bazı sorunlar yüzünden arada stres yaşıyorum ilk zamanlar acile gittim dr panik atak dedi yine aynı durum var yutkunmam güçleşiyor nefes alıp vermem tuaflaşıyor kalbim hızlı sert gibi atıyor ama çok aşırı hızlı diyemem ellerim hafif hafif titriyor içimde volkan kaynıyor dışarı çıkacak gibi bunları yaşarken hicbirseye tahammülüm yok... panik atak yaşayanlar sanki daha fazla çarpıntısı oluyor diye biliyorum yaşayanlar böyle bişey mi yaşıyorsunuz?
Bide gebelikte zarar vermez dimi elimde değil çünkü

Not: dr panik atak dedi neden hala soruyorsun diyebilirsiniz dr beni kalp krizi düşündüğümü sandı biraz umursamaz tavırla kalp krizi gibi bişey yok panik atakdır anlattıklarından dedi

Iyi bir psikiyatriste gidip panik atak mi degil mi danisin bence. Gecmis olsun.

Doğru söylüyor doktorun canım, hamile kalmadan önce 3-4 ay önce kadar konulmuştu bana da teşhis. Bende kalp krizi geçirdiğimi düşünüp acile gitmiştim üstelik. Doktor anlamış ama gene de kalp krizi var mı yok mu diye bir kaç kan testi yapmıştı. Sonuç olarak aynı bulgularla panik atak olduğum anlaşıldı. İlave olarak sürekli esneme hali ve dilimde kasılma uyuşukluk hissediyordum.

İlaç tedavisine başlamıştım bayaa bir rahatlatmıştı beni ama bebiş istediğim için tedaviyi yarıda bıraktım.
Gebelikte bir sakıncası yok. Resmen bir beyin oyunu. Panik atak aklıma geldiği zamanlarda bir müddet sonra muhakkak nöbet gibi yokluyor. Düşünmemeye çalış.

Benim çok ağır olduğumu düşünmüyorum kalp hızım aşırı olmuyor ama tuaflaşıyor kaçma hissine kapılıyorum ölecek gibi hissediyorum dediğin gibi aklıma geldikçe başlayacak gibi oluyor uzaklaşmaya çalışıyorum bazen psikolojik mi diyorum dr kontrolumde bahsedeyim

mrh öncelikle geçmiş olsun.korkma bebegine bu yüzden hiçbirsey olmaz bende panik atakdan çok çektim ama gebeliğim oldugunda kendiliginde gitmişti şükür ki arada yoklar cnkü sen o anları tekrar yaşıcan korkusu yasıcagın için korku korkaktır canık onun içinki o anlarda cesaretini topla ve baska seyler düşünmye calış gelip gecer hiç kendne dert etme güzel bebişin keyfini cıkarmaya bak

Çok sağolun iyi geliyo böyle duymak inşallah bundan sonrası rahat gecer tavsiyelere uymaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…