panik atak rahatsızlığı olup doğum yapacaklar dertleşelim mi

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.592
723
merhaba hanımlar..
başlıkta da belirttiğim gibi panik atak hastasıyım..
doğum yaklaştıkça kalbim sıkışıyor..
normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum doktorumla daha konuşmadık doğum konusunu..
var mı benim gibi olan neler yaşıyorsunuz... ne düşünüyorsunuz doğum yöntemi hakkında
morale ihtiyacım var biraz :(

bununla ilgili başlık var forumda..hamilelelik sounları ve sorular başlığında..

ama madem açtın,madem girdim yazayım :)

panik atak nedeniyle 2 yıl ilaç kullandım ve 1 yıl terapi aldım..arada yoklar hala..çok şükür eskisi gibi değil..inşallah böyle gider,dahada iyi olur..

RABBİM hepimize sağlık ve ferahlık versin..

aynı haftadayız sizinle.. ben doğumu düşününce panikliyorum..zaten gece uykumda oluyr benımkı,uyandırıyor.. stres yapmmaya çalışıyorum..

bu nedenle prenses doğum ya da genel anestezili sezeryan olacağım..ALLAH hayırlısı ne ise onu yaşatsın..

o bebek hep orada kalmayacak,hamilelik nasip olmayıp herşeyıne katlanırım dıyenler varken sana ne oluyor dıyorum kendıme.. sabır..

hamilelik doğumdan kolay değilki..en azından benımkı oyleydı..

bununla ilgili başlık var forumda..hamilelelik sounları ve sorular başlığında..

ama madem açtın,madem girdim yazayım :)

panik atak nedeniyle 2 yıl ilaç kullandım ve 1 yıl terapi aldım..arada yoklar hala..çok şükür eskisi gibi değil..inşallah böyle gider,dahada iyi olur..

RABBİM hepimize sağlık ve ferahlık versin..

aynı haftadayız sizinle.. ben doğumu düşününce panikliyorum..zaten gece uykumda oluyr benımkı,uyandırıyor.. stres yapmmaya çalışıyorum..

bu nedenle prenses doğum ya da genel anestezili sezeryan olacağım..ALLAH hayırlısı ne ise onu yaşatsın..

o bebek hep orada kalmayacak,hamilelik nasip olmayıp herşeyıne katlanırım dıyenler varken sana ne oluyor dıyorum kendıme.. sabır..

hamilelik doğumdan kolay değilki..en azından benımkı oyleydı..

merhaba konuyu bulursam oradan devam ederim:)
bende 2 yıl ilaç kullandım.. hamile kalınca bıraktım..
şuan yoğun şekilde özellikle hastaneye kontrol için gittiğimde ataklarım geliyor.. tansiyonum yükseliyor..
nasıl doğum yapacağım bilmiyorum.. asıl sorunum normal doğumdan değil sezeryandan korkuyorum.. ama normal doğumda yapamam çünkü geçmişte vajinusmus hastalığım var..
çaresiz hissediyorum bu ara kendimi

merhaba konuyu bulursam oradan devam ederim:)
bende 2 yıl ilaç kullandım.. hamile kalınca bıraktım..
şuan yoğun şekilde özellikle hastaneye kontrol için gittiğimde ataklarım geliyor.. tansiyonum yükseliyor..
nasıl doğum yapacağım bilmiyorum.. asıl sorunum normal doğumdan değil sezeryandan korkuyorum.. ama normal doğumda yapamam çünkü geçmişte vajinusmus hastalığım var..
çaresiz hissediyorum bu ara kendimi

korkma sezeryandan..bn iki kez ameliyat oldum..sağlık çok değerli..hal böyle olunca panik manik kalmıyor bazen :)

Back
X