Sadece basit bir panik atakla başlayan hayatım çekilmez obsesyonlar, hayal alemiyle falan devam ettiği için bir süre sonra malesef psikotik ilaçlar kullanmaya başladım. Daha sonrasında epey ilerleme kaydettim. Fakat panik atak çok tuhaf bir hastalık. İnann bana insan daha beterini görmeden bu hastalıkla nasıl başa çıkacağını bence bilmiyor. Kaç gün kullandığımı hiç hatırlamıyorum. Uzun süre kullanmış olmam gerekti. Gerçi bir kaç ay ne kadar uzun süredir bilmiyorum. Sonra bi değişim farketmediğim için bıraktım. Özellikle akşamları artan bi panik vardı bende. Bazen deli olduğumu falan düşünüyordum. Sizin de buna benzerse şikayetleriniz ben genelden farklı olarak spor yapmayı önerebilirim. Vücudunuzu yordukça o enerjiyi atmak çok iyi geliyor. Birde sağlıklı beslenmeye geçtim. Bunlar ciddi anlamda yaşam kalitemi artırdı. Ek olarak bu derdi çok çeken biri sammiyetinde diyebilirim ki kan değerlerinizi ölçtürün kesinlikle. Demir eksikliği falan varsa bir n önce tedavi olun. Hatta tiroid sorununuz falan da varsa kesin tedavi olun. Çünkü bu hastalıklarda atak krizi yaratabilecek sıkıntılar veriyor vücuda. Tabi öyle bilimsel falan şeyler demiyorum. Belki katılan olmaz ciddiye alan olmaz ama ben bunların faydasını çok gördüm.