• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak mı geçiriyorum

Aaaa acaba yine merkür ilerlemesi gerilemesi bişeysi mi var yaa. Ben aslında çok iyiydim. Bi kaç gündür beni de yokluyor anksiyete. Hatta dün o kadar kötü oldum ki ölüyo muyum acaba diye kaç kere yerimden fırladım. Sorun nefes de değil birden çıldırma hissi falan geldi hem de bi kaç kere. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama dün yaşadıklarımı unutamıyorum.

Aaaa acaba yine merkür ilerlemesi gerilemesi bişeysi mi var yaa. Ben aslında çok iyiydim. Bi kaç gündür beni de yokluyor anksiyete. Hatta dün o kadar kötü oldum ki ölüyo muyum acaba diye kaç kere yerimden fırladım. Sorun nefes de değil birden çıldırma hissi falan geldi hem de bi kaç kere. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama dün yaşadıklarımı unutamıyorum.
Çok geçmil olsun i şallah tekrarlamaz Bende kardiyolojiye gittim bugün çarpıntım cıktı eforo yolladı bi sorun cıkmadı pskiyatrıye git dedi saolsun psikiyatrideki doktorla konustum ilaç yazdı inşallah iyi gelir bende sanki zor nefes alıyormusum gii hissediyorum

Back