evet canım cahil benaslında cahillik değilde bazı yörelerde daha çok önem verilir böle şeylere sendeki böle bir durum sanırım ama güzel bişey gelenekleri devam ettirmek tabi anneme sorsam bilir kesin ama biz yeni nesil böle işte
iincimnazın zaten çocuğu var ya ayol on yaşında ikinciyi yapcaksa bilemem tabi ben daha biri yapamadım o ayrı
![]()
benim için çok özel birşey değil.maksat aile arkadaş toplanıp vakit geçirmek.diş hediği bahane yani :):):) bana göre bu tür gelenekler hep arkadaş ve akrabaları bir araya toplamak için yapılmış düzenlemeler....
bence beklemeyin yapın.bakın ben 2.yi pardon 3. düşünüyorum
bi daha dünyaya gelmicez sonuçta.
melitta canım sana bişiy deyimmi dediğin gibi senin takıldığın çok konu başlığı var bana gelince ben bir kere açmayı denedim gerekli gereksiz lüzumsuz insanlarıda hesap etmek gerekir bir kere dilim yandı yanlış anlaşıldım başlık açan çok eleştiri alıyor hemde haksız yere ağzı olan konuşuyor konuşcak tabi ama konu sapıyor alaksız yerlere gidiyor.hele geyik adı altında ise çok fazla konuyu kapsar biraz karışabilir muhabbetler.... zaten incimnazın dediği üçümüze hitap eden bişiy olması ben öle anladım öle herkes doluşursa her kafadan bir ses çıkıyor öle başlıklar çok zaten... herkesin herşeye maydonoz olduğu.. bu da bize özel olsun bence üçü biradada olalım.hem üçümüzün ortak noktası çok; hem çocuk yapma,hem panikataklı olma,hemde fıtıklı haksızmıyım bu kadar tesadüf bence bu başlığı hakediyorama karar sizin tabi genede seninde heryere ayrı ayrı yetişmen zor olabilir ayrıca.. siz blirsiniz yinede benim fikrim bu.
bende o yüzden gerksiz yere başlık açmak istemiyorum.bana hitap eden yada yardıcı olabileceğim başlıklarda yazıyşıyorum ama çoğunlukla takıldığım yer ikiz gebelik ve şubat anneleri başlığı.onun dışında onlıne takip e bakıyorum ilgimi çeken başlıklara yorum yapıyoruım tabi sinirimi bozan yazmak isteyipte yazmadığım başlıklarda olmuyor değil.sinirime hakim oluyorum üzülüyorum mesela başlık sahibi yardım istiyor karşı tarafa kızıyorum ama karşı taraf yok ki burda başlık sahibine göre yorum yapıyoruz.
bazıları kabak çekirdeği gibi ben suçsuzum diyor o zaman yardım istendiğinde yazıyorum bende diğer üyeler gibi.
haklısın olabilir ama ben heryere yetişirim yeter ki güzel sohbetler paylaşımlar olsun