boyun fıtığı bende de var arkadaşom panikatakla beraber sanırım bu hastalıklar çorap söküğüne benziyor biri geldimi arka arkaya çünkü sebebi stres ve dışarıya vurulamayan bastırılmış duygular yanmalar bende de oluyor allah şifa versin hepimize amin!!
malesef denizim boyun fıtığı oldum bi süre sonra da panik atak hastası oldum.nefessiz kaldım acilde doktor eşime söyledi.ben kabullenememiştim.bir buçuk yıl sonra da gebelikte hortladı ve gebeliğimde hep panik atak geçirdim.bu başlığın eski müdavimlerindenim.
dikkatimi çekende boyun fıtığı olan herkes te panik atak mevcut.hep stresten oldum hem panik atak hem boyun fıtığı artık doğumdan sonra da stresten reflü oldum.beğeni yaptığın yazım da yanmalardan bahsetmiştim meğerse reflüdenmiş.tabi psikiyatride psikolojik demişti ama stresten reflü olmuşum.şimdi çok iyiyim şükürler olsun ilaçlar kullanıyorum ama stres yaptığımda yanmalar başlıyor.
sen gebe kalmayı mı düşünüyorsun ? kesinlikle geciktirm.ben sabrettim gebeliğim boyunca kesinlikle ilaç kullanmadım o kadar nefessiz kaldığım halde gözyaşları döktüğüm halde.
ama annelik geciktirilecek birşey değilmiş gebe olunca anladım.
amin rabbimden dileğim beter hastalıklardan korusun bizleri.bu panik atak hergün öldürüp diriltiyor.işkence