canım sen bir sürü şey yazmışsın bunları okumamıştım.mesajımı yazdıktan sonra gördüm.anladım seni.gerçi olayı yazmamışsın ama.benim olaylarımı yazmam pek mümkün değil.hem çok özel şeyler hem de yazsam roman olur.,kötü bir evlilik,boşanma,travmatik bi nişanlılık,işyerimdeki sorunlu idareci ve insanlar,ve bunların olumsuz etkileri,,hangi birini sayayım.daha başka çok şey.yıllarca yalnız yaşamış olup sorunlarla tek başıma boğuşmuş olmam...şimdi ailemin yanındayım ama onları kaybetme korkusuna düştüm.zaten bulunduğumuz şehirden memleketimize taşınacaklar.son bir sene onlar gidecek, yalnız kalıcam,yalnız başıma bir iş gelir mi,vs, gibi korkularla(bir de nişanlılığımdaki yaşadığım psikolojik baskı,tehdit,sözel şiddet de buna eklenince,tabi ayrılıkla son buldu.)yaşadım..bu korkularla yaşamak beni bu hale getirdi.şu bir de ben duyarlı biriyim.izlediğim,gördüğüm herşey beni etkiler.birinin başına bişey gelsin onun yaşadığı acıyı kafama takıyorum düşün yani.kimbilir ne acı çekmiştir diyorum.onun yerime kendimi koyuyorum bu sefer bu bana korku kazandırıyor.ama sürekli şükrediyorum.şimdi dileğim bu dertden,şu acayip takıntılarımdan kurtulmak.korkularımdan bir nebze olsun kurtulayım diye dua ediorum.