Rica ederim damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler :) inanıyorumki evlenince geçecek ama yaşam tarzına bir iki değişiklik katması güzel olur, olumlu düşünme üzerine çalışma yaparak stres kontrolü yaparak.o kadar çok kitap okudumki şuan yaşam koçluğuna meslek hayatımda adayım :) mesela cesur ol değişime ayak uydur kitabı dr.gary mckay'in kitabı, hayatınızı 7 günde değiştirin paul mckenna'nın kitab ve bu tarz kitaplar insanın heyecan kontrolünü sağlamasında yardımcı oluyor ve panikatağı kontrol altına alabilir. Ben düğün alışverişinde bayılcak gibi oluyordum ve panik atak sadece adrenalin fazlalığıymış bu yüzden tamamen silene kadar kola kahve birazcık azaltmakta fayda var.son günlerde uğur koşarın kitapları ve konuk olduğu programlar gündemde.kitapları rahatlatıcı.panikatakla ilgili konuşmalarını araştırıp dinlemenizi tavsiye ederim.canım herşey kafamızın içinde , nişanlına sürekli dışarda bi tehlike olmadığını herşeyin yolunda olduğunu vurgulamalısın bana bunu öğrettiler ve sonra beyin siliyor bu rahatsızlığı. İlaca bile gerek olmayan bi rahatsızlık bu ama kişiden kişiye değişiyor.