loreena o kdr iyi anlıyorum anlattıklarını çünkü benzer şeyleri yaşadım bazen de yaşıyorum,haber bile izleyemiyorum kimi zaman.bu başlıkta bazı arkadaşlar panik atak ile anksiyete bozukluğu ayrı şeyler demişler.aslında ayrı şeyler ama iç içe geçmişler.bir kere panik atak yaşadın mı,bir daha olur mu diye anksiyete yaşamaya başlıyorsun devamlı kaygı duyuyorsun yani.
cnm sana tavsiyem kadın dogum doktoruna danış belki hafif sakinleştirici olarak atarax önerebilir sana çünkü atarax bitkisel bir ilaçmış,benim yeğenim 3-4 aylıkken bazen gaz sancısından çok ağlar çok huzursuz olurdu ve çocuk doktoru çok huzursuz olunca bir çay kaşığı atarax verin demişti yani bebeğe bile veriyorlar.sen de doktoruna bir danış.
bunun dışında zaten hormonların şu an coştuğu için sen biraz daha fazla etkileniyor olabilirsin ama kendini başka şeylere yönlendir.bebişini düşün mesela,ona neler alıcanı düşün,mesela ek gıdaya başlayınca ona ne mamalar yapıcanı düşün ,aklını meşgul.ve kalbinin çarpmaya başladını hissettiğin zamançok hızlı değil ama derin nefes al ve kendi kendini bunlar beynimin kurgusu vücudumu da etkiliyor diye telkin et huzurlu olduğun bir yer düşün mesela deniz kenarındasın ,matı sesleri geliyor,güneş sıcacık,denizden dalgaların kıyıya vurma sesi geliyor gibi huzurlu şeyler düşünn,hepsini atlatcaksın cnm kaydirigubbakcemile5zemuszemus