Merhaba benim bir sorum olacak. 2 senelik evliyim ve 7 aylıkda hamileyim. Eşim Panik atak hastası. Babasındada var bu hastalık genetikmidir bilmiyorum. Sürekli bir ölüm korkusu var kendini kötü hissediyor elim ayağım boşalıyor diyor göğsünde yanma hissi olduğunu söylüyor ve titremeyle birlikte tansiyonu 10-15e çıkıyor. Doktor psikolojik olduğunu söylüyor ama inanın çok endişeliyim. Tedavi ettirmek istiyorum ancak malum özel hastanelerde cebi yakan fiyatlar var... önerebileceğiniz bir doktor varmı devlet yada özelde olabilir uygunsa... yada ne yapmalıyım bu hastalığın bir çaresi var mı ?
Ya zaten eşim geçim derdi borçlar derken moralı hep bozuk üzerine bebeğimiz olacak onun stresi var ve ayrıca geçen ay evime hırsız girdi ve beni biraz hırpaladılar evde yalnızdım buda eşimi çok etkiledi. Eşimi öyle görünce bende bebekde strese giriyoruz ne yapacağımı şaşırdım ona nasıl davranayım hastalığı hatırlatmak doğrumudur yada önemsiz bir hastalıkmış gibimi davranmalıyım? off çok kafam karışık.... senağlama
kıyamam sana ..onu asla ihmal etme ve hep destek ver ben burdayım sana birşey olmayacak olursa doktorlar var neden olsun ki hep bunları de senin yanında kendisini güvende hissetsin biraz bu benim durumumada benziyor..kendisini güvenli bir yerde hissetmek istiyor ve doktora gidin iyi bir doktora...çok gecmiş olsun...yerimseniben