• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak ve hamilelik

asmalikonak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
650
110
23
27
Kızlar vallahi bedenim artik kaldırmıyor.ya hamile olupta panik atak için ilac kullanan yokmu aranızda nolursunuz görenler cevap versin cok zor durumdayım kafayı yiycem artık psikiyatri ilk 3 aylık süreçte kullanılmıyor 3 aylık dönem bittikten sonra da kullanabileceğiniz bir kac ilac var ama bu dönemi sadece psikologla anlatmamız senin ve bebek icjn daha iyi olur dedi. Peki ama bu kadar stres bebek icjn zararlı degilmi 2 aydır neler cekiyorum surekli kaygı atak artik yataktan kalkamaz hale geldim tüm kaslarım ağrıyor

Öncelikle allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin🤲 Çok geçmiş olsun bu panik Atağın ne iğrenç birsey olduğunu yasayan biri olarak cok iyi biliyorum. Bence nefes egzersizlerini araştırın cidden işe yarıyor. Güzel hayaller kurup onu yaşıyormuş gibi hissedin. Internetten izzettin güllüyü dinleyin tavsiye ederm

merhabalar pasiflora şurup önermişti bana doktorum sakinleştirici etkisi var bir danışabilirsiniz

Hiç korkma ve ilk 3 ay sonrası ilaç kullan brada kaç kişiyle konuştum ilaç kullanan gayet sağlıklı çocukları B birsenpk yanlış etiketlemediysem arkadaş ilaç kullandı görürse yazsın

Merhaba ben de en başından beri ilaç kullanıyorum şu an 27 haftalık hamileyim doktorunuzu değiştirin lütfen. Kadın doğumcunuz ile de konuşun. Lustral kullanıyorum bu arada.

Hamilelikte kullanılan ilaçlar var doktorunuzu değiştirin bu süreçte stres çok daha kötü etkiliyor ben hamile değilim ama lustral kullanıyorum çok da araştırdım kullanan cok var

Öncelikle allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin🤲 Çok geçmiş olsun bu panik Atağın ne iğrenç birsey olduğunu yasayan biri olarak cok iyi biliyorum. Bence nefes egzersizlerini araştırın cidden işe yarıyor. Güzel hayaller kurup onu yaşıyormuş gibi hissedin. Internetten izzettin güllüyü dinleyin tavsiye ederm
Amin inşallah Allah razı olsun İzzet gullu yu cok dinledim ama bir faydası olmadı.nefes egzersizleride yapıyorum herseyi yapıyorum olmuyor ilaci bıraktığım icin bünyem alışti istiyor sanırım

Hiç korkma ve ilk 3 ay sonrası ilaç kullan brada kaç kişiyle konuştum ilaç kullanan gayet sağlıklı çocukları B birsenpk yanlış etiketlemediysem arkadaş ilaç kullandı görürse yazsın
Bende kullanayım dedim doktorda kullanılan ilaçlar var ama psikolog la atlatman bebek ve senin icin en iyi olan diyince insan korkuyor ilacsizda cok zor

Hamilelikte kullanılan ilaçlar var doktorunuzu değiştirin bu süreçte stres çok daha kötü etkiliyor ben hamile değilim ama lustral kullanıyorum çok da araştırdım kullanan cok var
Evet her Allah in gunu kaygı atak perişan haldeyim doktoru degistircem ama net 3 ay sonra dediler 3 haftam var 3 aylık olmasına onuda bekleyip başka bi doktora gidicem

İlk 3 aydan sonrami kullandiniz
hayır hamilelik şüphem varken bana antidepresan yazacaktı ben de hamile olabilirim dediğimde o zaman sana passiflora şurup yazıyorum tamamen doğal içerikli sakinleştirici dedi. cidden de iyi geldi kullanırken

Merhaba ben de en başından beri ilaç kullanıyorum şu an 27 haftalık hamileyim doktorunuzu değiştirin lütfen. Kadın doğumcunuz ile de konuşun. Lustral kullanıyorum bu arada.
Kadın doğumcuya dedim onu benimle degil psikiyatrinle konuşacaksın dedi. Yani hic kesmedilermi ilaci ben paxera kullaniyordum gayet iyiydim. Hamile kalınca ilaci birden kestiler Allah im neye ugradigimi şaşırdım ataklar 2 kat şiddetiyle geldi.lustral cok duyuyorum zararsız diye sanırım banada onu yazacaklar ilk kullandiginizda yan etkisi cok olmuş muydu

Kadın doğumcuya dedim onu benimle degil psikiyatrinle konuşacaksın dedi. Yani hic kesmedilermi ilaci ben paxera kullaniyordum gayet iyiydim. Hamile kalınca ilaci birden kestiler Allah im neye ugradigimi şaşırdım ataklar 2 kat şiddetiyle geldi.lustral cok duyuyorum zararsız diye sanırım banada onu yazacaklar ilk kullandiginizda yan etkisi cok olmuş muydu
Paxera ağır bir ilaç onun 20 mg lusralin 200 mg dan bile ağır hamilelik döneminde paxerayi biraktirip lusrale gecirtiyolar genelde

Biraz bağırsaklarımı fazla çalıştırmıştı ama anksiyete panik atakta çok fazla tuvalete çıkartıyordu o yüzden hangisinden sebep bilemedim. Ben de başka ilaç kullanıyordum hamilelik düşündüğüm için doktorum lustrale çevirdi. Yanında başka bi ilaç daha kullanıyordum ama onu bıraktım sadece lustralle devam ediyorum. Başka bi doktora gidin lütfen ilaçla zor geçiyor ilaçsız düşünemiyorum bile. Kendinize bu işkenceyi çektirmeyin çok iyi anlıyorum sizi çok zor bi hastalık ve hamilelikte bence biraz daha artıyor.

Biraz bağırsaklarımı fazla çalıştırmıştı ama anksiyete panik atakta çok fazla tuvalete çıkartıyordu o yüzden hangisinden sebep bilemedim. Ben de başka ilaç kullanıyordum hamilelik düşündüğüm için doktorum lustrale çevirdi. Yanında başka bi ilaç daha kullanıyordum ama onu bıraktım sadece lustralle devam ediyorum. Başka bi doktora gidin lütfen ilaçla zor geçiyor ilaçsız düşünemiyorum bile. Kendinize bu işkenceyi çektirmeyin çok iyi anlıyorum sizi çok zor bi hastalık ve hamilelikte bence biraz daha artıyor.
Cok yoğun geliyor ataklar süresi de cok uzun sürüyor ilaci birden bıraktirdiklari icin birden 3 4 kat fazla ağır ataklar geçirdim. Her defasında tm bu sefer ölüyorum diyorum bi bakıyorum ölmemisim ağlanacak halime güler oldum cok kötüyüm hayırlısıyla bi düzelseydim. Ben korunuyordum ama oyle hamile kaldim istemiyordum bu psikolojiyle cocuk buyutemem diye çünkü oğluma bile cok zor yetiyorum ama vardır bunda da bir hayır umarım hepimiz atlatırız hayirlica sende sağlıklı bir sekilde inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

Back
X