panik atak ve obsesif bozukluk

winchesterr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
456
229
32
Bugüne kadar panik atak olduğumu sanıyordum .Başka bi doktora görünüdğümde obsesif bozukluğum olduğunu söyledi.İkisi arasında nasıl bi fark var başka bi doktora dahamı görünmeliyim?Yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim

Bugüne kadar panik atak olduğumu sanıyordum .Başka bi doktora görünüdğümde obsesif bozukluğum olduğunu söyledi.İkisi arasında nasıl bi fark var başka bi doktora dahamı görünmeliyim?Yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim
uzman değilim ama panik atakla obk arasında çok fark var bu nasıl karışır anlamadım.

bende anlamadım iki yıl bana panik atak için ilaç verdi terapi gördüm şimdi başka bi hastanee gittiğimde böle söylendi.Çok sinirlendim napsam sizce başka bi doktora dahamı görünsem

merhaba; bence kesinlikle uzman bir psikologa gitmelisin. etraf okuldan mezun olmuş, ya da yüksek lisansını psikoloji üzerine yapmış danışman öğretmenlerle dolu. psikolog olduklarını söyleyip ya da özel hastanelerde çalışıp , haksız yere para alıp insanlara yanlış teşhis koyup , dahada strese ve hastalıklarının ilerlemesini sağlıyorlar. benim 2013 yılında çok fazla param ve zamanım gitti psikologlara. ankarada gezmedik psikolog terapi merkezi kalmadı. gittiğim psikologların çoğu boş çıktı. en son gerçekten dalında uzman iyi bir uzm. dr klinik psikolog bulduldum. çok şükür şimdi iyiyim. derlerimden kurtulmamda çok yardımcı oldu.
ayrıca daha öncede yazmıştım, gideceğiniz psikolog en azından psikoloji bölümü bitirmiş, yüksek lisans ve doktora yapmış bir psikolog olsun. yoksa paranızda boşa gider. zamnınızda.. hastalığınızın ilerlemeside cabası.

cevabınız için teşekkür ederim.Bende panik atak olduguma inanmıstım ataklar geçiriyordum iki yıldır. bende ankaradayım hangi hastaneye gitmemi önerirsiniz

ben uzm. dr. klinik psikolog nurten özüorçun küçükertan a gitmiştim. tavsiye ederim. işinde gerçektende çok iyi. Odtü psikoloji mezunu. yüksek lisans ve doktorasını da Odtü de yapmış. ayrıca hem Odtü, hem bilkentte yarı zamanlı öğretim görevlisi. kendi ofiside var. armada avm. 12. katta. yelken psikoloji .

Rabbim ruhsal sorunları kimseye vermesin kimsenın yaşama sevincini elinden almasın
bu hastalıklarla bende 2010 yılından beri mücadele ediyorum.
çok zor yaşayan çeken bilir.
Psikolojık destek alma aşamasına geldim.

Rabbim ruhsal sorunları kimseye vermesin kimsenın yaşama sevincini elinden almasın
bu hastalıklarla bende 2010 yılından beri mücadele ediyorum.
çok zor yaşayan çeken bilir.
Psikolojık destek alma aşamasına geldim.
amin bu konuyu açtığımdan beri 3 farklı dktora göründüm üçüde bipolar teşhisi koydular.Psikoloik destek şart kesinlikle

amin bu konuyu açtığımdan beri 3 farklı dktora göründüm üçüde bipolar teşhisi koydular.Psikoloik destek şart kesinlikle
bioplar nedir canım bana depresip nöbet dediler birde panik atak
ama sanırım son zamanda aksiyete cevirdi
çok zorlanıyorum
bir insan bir kez ölür ama ben günde 15-20 defa bile öldüğüm oluyor
tek sıgıntım Rabbim ve dua

bioplar nedir canım bana depresip nöbet dediler birde panik atak
ama sanırım son zamanda aksiyete cevirdi
çok zorlanıyorum
bir insan bir kez ölür ama ben günde 15-20 defa bile öldüğüm oluyor
tek sıgıntım Rabbim ve dua
aşırı neşeli enerik bi dönemim oluyo birde tam tersi depresif dönemim ilaçlarla atlatmaya çalışıyorum.sende ihmal etme canım ilaçları ve terapiyi tedavi olmadıkça artıyo sornlar

Canim obsesif bozuklukla bas etmek cok zor hatta neredeyse tamamen yok etmek imkansiz gibi birsey ve sürekli takinti yapmak kafanin mesgul olmasi asiri stresde ataklara surukleyeblr. Ben obsesif hastayim bas edemdgm zamanlarda kalp carpintim bununla brlikte ölüm korkusu tek basina kalamama vs vs artıyor aslinda en azindan benim icin bağlantılı ikiside. Ama tabiki uzman bir doktora daha Basvur. Bende gitmek istiyorum fakat guvenemiyorum bir turlu sanki hic biri bana yardimci olamayacakmis gibi geliyor ilac kullanmaya basliyorum hemen birakiyorum ilac bana zarar verecek diye :)) anlayacagin iyice icinden cikilmaz bir hal aldi :110:

Ahhh!! 2 yildir panikatak bende de var ataklar varsa panik ataksindir bence ama Kemal Arikana gitmeni tavsiye ederim. Panik atak Hayat kalitemi sifirladi diyebilirim. Ben bundan bunaldim malesef beni buldu. :KK43:( Esim cokdestek olmasina ragmen hamilelik planladigimz icin ilac icmeme izin vermedi aramiz bozuldu gezmeyi cok seviyor ben tekrar atak olacak diye surekli uyuyordum. Hala var ama benimki biraz azaldi. :KK43:((

X