Panik atak

umyag08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
487
235
103
31
Merhaba bende panik atak var da terapi ile yenebilirsin dedi doktorum nasıl oluyor bu terapi bilen var mı? Gerçekten ise yarıyor mu?

Ben terapiyle yenebileceğimi düşünmedim. İlaca başladım, idare ediyorum.

emdr cok iyi bir tedavi yöntemi. fakat işe yaraması için panik atagınızın altında yatan ve tetikleyen etkenleri fark etmeniz ve ondan sonra size travma yaşatan olay veya olayları emdr da işlemeniz gerekiyor. önce bilişsel terapi ile başlayıp terapistiniz uygun bulursa emdr a gecebilirsiniz. ben öncelikle terapi taraftarıyım, yeterli gelmedigi yerde ilaca başvurabilir terapistiniz.

cok kolay değil biliyorum ama umarim en kısa zamanda kontrol altına alabilirsiniz.

Terapi şöyle oluyor.
Gidiosun böyle çoook yavaş ve sessiz uyuz uyuz konuşan sürekli not alan ,önce işe kendini sevmekle başlamalısın , sürkeli bakış açını değiştirmelisin diyen birine enaz 250tl bayıp , evet ya biraz iyi geldi konuşmak deyip , eve varınca len ben gerzekmiyim bunları annemde söledi bana zaten dediğin durum
Terapi kesinlikle panik atak konumuna geçmiş be ağır vakalarda işe yaramaz.çokçokçok başlarda çokçokçok hafifken işe yarayabilir ama onu güvenebileceğiniz bir insanla konuşarakta halledebilirsinz.anne baba abla abi kardeş teyze vs olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…