Panik atak

alone34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
469
459
33
Bir an cok mutlu oluyorum 5 dakika sonra mutsuz bugün isteyken öyleydim mesala sabah normaldim sonra bir sey oldu ben kalbim küt küt atmaya başladı bazen öyle anlar oluyor ki durduk yere mutlu oluyor kendimi dizleyemiyorum arkadaşlarım sende panik var diyor bazen panik yaptıgım oluyor o an durumu çözemediğimde mantıklı düşünemiyorum hemen panik yapıyorum neyim ben çözemedim panik atak mi yoksa bipolar mi

Birseyleri yapamayinca panik olmak, panik atak degildir muhtemelen. :)
Ruh halimde de durduk yere degismiyor.

Panik atak vurdugu zaman uyusma, mide bulantisi ve carpinti oluyor bende genelde. Bir uzmana gidin buradan birsey denmez.

Bipolar bozukluk hiiiiç öyle bir şey değil, içiniz rahat olsun öncelikle. Elbette teşhis koyacak halim yok ama bipolarlıktaki duygu değişimi manik depresif hal denen şey öyle beş dakikada bir olmuyor. Bir psikoloğa ya da en kötü devlet hastanesinden randevu alıp bir psikiyatriste gidin, anlatın, en azından içiniz rahatlar.

Daha önce gittim sende okb var dedi bende kendimi zaman zaman mutlu basen mutsuz hissediyorum test bile cozuyirum çözdüklerinde bipolar çıkıyor

bende oyle.işe gelene kadar dünyanın en mutlu ınsanı.şen şakrak.yanıma canım arkadaşlarım gelince şen şakrak. kendi odamdan çıkınca şen şakrak.ama arkadaşlarım gidince,servisime gelince mutsuz çirkef oluyorum.çünkü karşımdaki adam tam boğmalık

Daha önce gittim sende okb var dedi bende kendimi zaman zaman mutlu basen mutsuz hissediyorum test bile cozuyirum çözdüklerinde bipolar çıkıyor

Doktor okb tanısı koymuş ama siz ben test çözdüm bipolarım diyorsunuz. Orta kulak iltihabı olmuşsundiyen doktora hayır ben sinüzit oldum diyor musunuz? Yani biraz mantık, Allah aşkına. Her insan bazen mutlu bazen mutsuz hisseder bu bir. Bipolar öyle bir şey değil onlar bi mutlu bi mutsuz olmuyorlar, bazen haftalar bazen aylar süren manik ve depresif dönemler yaşıyorlar, bu iki. Tedavinize başlayın bu bipolar muhabbeti de takıntılarınızdan biri olabilir, bu üç.

Panik ve panik atak ayni şeyler değil... panik atakta oyle mutlu bir aniniz falan olmuyor sahsim adina panik atakli biri olarak

Hayır 1 sene önce gittiğimde öyle söylemişti ama tam olarak ne hissettiğimi söylemedim anlatmadım o bana öyle dedi sadece internette belirtilerini okudum kendi kendime belirti kyamam herhalde o zaman kanserde diyeyim
Kendime burda bu hastalığı yaşayan var ona göre yorum yaparlar diye yazdım çünkü artık doktora gitmekten bıktım

Burda da bir sey sorulmuyor gerçekten internette belirtilerine baktım daha önce doktora gittim orda tam duygularımı anlatmadım bu dedigim olay bazen oluyor iyi kötü yaşayan var yorum yaparlar diye yazdım yoksa aç karnına tatlı yemem doktora gitmeyi bende bilirim sizin bu sert çıkışlarınızda hiç yardımcı olmuyor bilmis olun

yaklaşık 7 yaşından beri panik bozukluk sebebiyle tedavi görüyorum, deneyimlerimi sayfamda anlattım, ama buraya da kısaca yazayım, panik atak, bilinçaltımızın bize oynadığı bir oyundur, "tehlikedesin" sinyalidir, ortada böyle bir durum olmasa bile. buna uygun olarak ilaç+ psikoterapi tedavisi uygulanıyor ama tabii ki uygun tedaviye doktor karar veriyor. Yazımda daha uzun anlattım, isterseniz bir göz atabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…