Daha önce gittim sende okb var dedi bende kendimi zaman zaman mutlu basen mutsuz hissediyorum test bile cozuyirum çözdüklerinde bipolar çıkıyorBipolar bozukluk hiiiiç öyle bir şey değil, içiniz rahat olsun öncelikle. Elbette teşhis koyacak halim yok ama bipolarlıktaki duygu değişimi manik depresif hal denen şey öyle beş dakikada bir olmuyor. Bir psikoloğa ya da en kötü devlet hastanesinden randevu alıp bir psikiyatriste gidin, anlatın, en azından içiniz rahatlar.
Daha önce gittim sende okb var dedi bende kendimi zaman zaman mutlu basen mutsuz hissediyorum test bile cozuyirum çözdüklerinde bipolar çıkıyor
Daha önce gittim sende okb var dedi bende kendimi zaman zaman mutlu basen mutsuz hissediyorum test bile cozuyirum çözdüklerinde bipolar çıkıyor
Hayır 1 sene önce gittiğimde öyle söylemişti ama tam olarak ne hissettiğimi söylemedim anlatmadım o bana öyle dedi sadece internette belirtilerini okudum kendi kendime belirti kyamam herhalde o zaman kanserde diyeyimDoktor okb tanısı koymuş ama siz ben test çözdüm bipolarım diyorsunuz. Orta kulak iltihabı olmuşsundiyen doktora hayır ben sinüzit oldum diyor musunuz? Yani biraz mantık, Allah aşkına. Her insan bazen mutlu bazen mutsuz hisseder bu bir. Bipolar öyle bir şey değil onlar bi mutlu bi mutsuz olmuyorlar, bazen haftalar bazen aylar süren manik ve depresif dönemler yaşıyorlar, bu iki. Tedavinize başlayın bu bipolar muhabbeti de takıntılarınızdan biri olabilir, bu üç.
Tatlı yemedim canim diyetteyimAç karna tatlımı yediniz?
Bir an cok mutlu oluyorum 5 dakika sonra mutsuz bugün isteyken öyleydim mesala sabah normaldim sonra bir sey oldu ben kalbim küt küt atmaya başladı bazen öyle anlar oluyor ki durduk yere mutlu oluyor kendimi dizleyemiyorum arkadaşlarım sende panik var diyor bazen panik yaptıgım oluyor o an durumu çözemediğimde mantıklı düşünemiyorum hemen panik yapıyorum neyim ben çözemedim panik atak mi yoksa bipolar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?