• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak

Ben varim, ilac kullanmiyorum
Yaklasik on seneden fazla oldu panik atak olmam, öncesinde kalbim icin sürekli doktore giderdim birsey cikmazdi
Basinda uyusmalar, kendimi yere atmak istemem cünkü dünya ayaklarimin altindan kayiyor hissin, hizli nefes alip vermeler, cigerime hava gitmiyor hissi falan filan iste..
bir ay ilac kullanip kendi kararimla biraktim
Savastim iyi olmak icin, kendi kendimi yönetmeye calistim ki oldu da. Inanmak önemli
Sene de iki, üc atak geliyordu normalde ama aliskin oldugumdan atak gelince yatiyordum yataga
Yarim saat sonra falan hafifliyordu geciyordu
Genelde aksamlari vuruyor zaten, simdi yine son bir aydir düzenli bir sekilde rahatsizim bu kalp carpintisindan
Stresim cok, oglum krese basladi onun aglamasi beni cok üzüyor, buna yoruyorum ataklari
Su an inanir misiniz kalbim bogazimda atiyor
Geceleri kalp carpintisindan uykuya dalamiyorum, icitigim kahveleden saniyordum bir de
Bitki caylarina kadar icmedim bir hafta ara verdim kendime
Yan etmenleri de cözmem gerekiyor, bos bulundugunda hemen ugruyor cünkü bu hastalik
Fark ettim panik atak odugumu
Olumlamalarla bir sekilde atlatacagim bu dönemi
Alistim mi ne, gün güm atiyor kalbim ama ben isimi yapmaya devam ediyorum
Kafamdaki iki ses gibi, kalbim atiyor vucudum geriliyor panik halindeyim, ama cayimi icip sakince günümü geciriyorum bu haldeyken. Yetti bee diyorum kes artik sesini, ben oturecagim. Ilgi isteyen bir cocuk gibi bu panik atak sürekli benimle ilgilen bana bak diyor alt metinde. Benimde isim basimdan askin ona kulak verecek halim yok
Ya susarsin ya susarsin diyorum
Beynimde bitirsem de vucudun tepkilerine böyle dönemlerde engel olamiyorum
Al atiyor yine, ama benim ders calismam lazim
Daha cok atarsin canims diyorum su an :dondurma:
Çarpıntı dışında devamlı ağrıyan mide gaz karın ağrı sanki kalbimin üstünde bi koca taş var hissi Gece uyutmayan titreşim baş dönmesi yabancılaşma hissi bunlarda var bunlarla mücadele edip yorulup sinirli stresli biri oldum çıktım yarın terapim var yine bakalım

Çarpıntı dışında devamlı ağrıyan mide gaz karın ağrı sanki kalbimin üstünde bi koca taş var hissi Gece uyutmayan titreşim baş dönmesi yabancılaşma hissi bunlarda var bunlarla mücadele edip yorulup sinirli stresli biri oldum çıktım yarın terapim var yine bakalım

Panik ataktan önce zaten ciddi mide agrilarim vardi, oruc bozduracak cinsten
Cok sükür onlar hafifledi
yabancilasma hissi bende söyle basim dönüyor ama rüyada gibi
Baska boyuta gecmis gibi beynim kendinden geciyor
Kendin icin ne yapiyorsun?
Ben hayatimi elimden geldigi kadar düzene sokmaya calisiyorum, kendim icin adim atmam gerekiyor
Kendimce zamanim varken spor yapiyorum iyi geliyor, ögrenmek arastirmak, meditasyon yapmak, düsünmek bana iyi geliyor
Sifa kendimde cünkü biliyorum, benim bunu bulmam ortaya cikarmam lazim
Az buz degil ugrasiyorum, deneyebileceklerimi deniyorum. Hic olmadi dogaya cikip temiz oksijen aliyorum, topraga basmaya calisiyorum
Kendini koyverme, endiselerinin kökenine in, aslinda gercekten ne hissettigine odaklan. Kendini affet ve sev
Bu kolay dgeil ama yazildigi kadar kolay taniyamiyor insan kendini, bu bir yolculuk
Seneler senden götürmesin, getirsin
Her yilin bambaska benliklerine ulassin
Insan öyle bir derya ki kesfetmekle bitmiyor

Panik ataktan önce zaten ciddi mide agrilarim vardi, oruc bozduracak cinsten
Cok sükür onlar hafifledi
yabancilasma hissi bende söyle basim dönüyor ama rüyada gibi
Baska boyuta gecmis gibi beynim kendinden geciyor
Kendin icin ne yapiyorsun?
Ben hayatimi elimden geldigi kadar düzene sokmaya calisiyorum, kendim icin adim atmam gerekiyor
Kendimce zamanim varken spor yapiyorum iyi geliyor, ögrenmek arastirmak, meditasyon yapmak, düsünmek bana iyi geliyor
Sifa kendimde cünkü biliyorum, benim bunu bulmam ortaya cikarmam lazim
Az buz degil ugrasiyorum, deneyebileceklerimi deniyorum. Hic olmadi dogaya cikip temiz oksijen aliyorum, topraga basmaya calisiyorum
Kendini koyverme, endiselerinin kökenine in, aslinda gercekten ne hissettigine odaklan. Kendini affet ve sev
Bu kolay dgeil ama yazildigi kadar kolay taniyamiyor insan kendini, bu bir yolculuk
Seneler senden götürmesin, getirsin
Her yilin bambaska benliklerine ulassin
Insan öyle bir derya ki kesfetmekle bitmiyor
Çok güzel demişsin, olanlar aynı hemen hemen ,çok haklısın saatlerce su torbasıyla hareketsiz tv karşısında olmakla atlatamam kendime gelip iyi hissetmem için gerekeni yapmam şart çok teşekkürler biraz olsun kafam dank etti şu yazdıklarınla ❣️😘

Merhaba kizlar kaygi bozuklugu var depremle basladi elazigdaki depremi hissettik Allahtan komsularim vardi o an ama tv bangir bangir marasta deprem bekliyorz diyor ve ben haberleri izlerken kendimi asiri sikiyorumen ufak seste deprem oluyor sanip irkiliyorum yuregim sıkılıyor bir el beni sıkıyor sanki ve suan sol koluma vuran bi agri var napacam nasil basa cikacam ne olur yardimci olun surekli aglayasim geliyor aglayincada sol tarafim agriyor

Merhaba kizlar kaygi bozuklugu var depremle basladi elazigdaki depremi hissettik Allahtan komsularim vardi o an ama tv bangir bangir marasta deprem bekliyorz diyor ve ben haberleri izlerken kendimi asiri sikiyorumen ufak seste deprem oluyor sanip irkiliyorum yuregim sıkılıyor bir el beni sıkıyor sanki ve suan sol koluma vuran bi agri var napacam nasil basa cikacam ne olur yardimci olun surekli aglayasim geliyor aglayincada sol tarafim agriyor
Çok geçmiş olsun.maalesef ki şu sıralar deprem gerçeğiyle karşı karşıyayız.Türkiyenin her yeri sallanıyor.Allaj yardımcımız olsun.ilac kullanıyor musunuz acaba.mesgul olabileceğiniz biseyler varsa oraya yonelin

Çok geçmiş olsun.maalesef ki şu sıralar deprem gerçeğiyle karşı karşıyayız.Türkiyenin her yeri sallanıyor.Allaj yardımcımız olsun.ilac kullanıyor musunuz acaba.mesgul olabileceğiniz biseyler varsa oraya yonelin
Ilaci birakmistik iyiydim benm teshis kaygi bozuklugu ama panik atak da var gibi yada baslangici bence kalp carpintisi yok ama sol kolum fena agriyor marasta deprem olacak debildikce cok kotu oldum haber izlemiyorum artik esim dun suralara saklanacaksin deyip yatittirdi beni bu kez o ani hayal ettim ve basladim aglamaya ayy cok etkilendim oyle boyle degil daha oncede yerin altindan ses gelip oldu onda hic boyle olmamistim ama bu kez cok fenayim

Muhtemelen bu olaydan dolayı hastalığınız nüksetmiştik bu hastalık ne yazık ki böyle illet bişey.tekrar doktora görünün Bence bi en sağlıklı kararı o verir.

Muhtemelen bu olaydan dolayı hastalığınız nüksetmiştik bu hastalık ne yazık ki böyle illet bişey.tekrar doktora görünün Bence bi en sağlıklı kararı o verir.
Evet ama suan gitme ihtimalim sifir afsinde inanilmaz kar yagisi be ruzgar var arabamiz da yok bekleyecem artik dua edip

Anladım.tekrar geçmiş.olsun.ne zaman konuşmak dertlesmek isterseniz yazabilirsiniz.konusmak ıyi geliyor.

Herkese merhabalar sitede yeniyim.benim gibi panik.atakli arkadaşlarımla dertlesip biraz olsun kaygılarımızı azaltmak icin katıldım.bnde 8 senedir panik atak hastasiyim.ilac kullanıyorum fakat ilaç kullanmama rağmen senede iki kere atak yaşıyorum.son dönemler gayet iyiydim ilacı bırakıyordum fakat doktorumun ilacı yanlış şekilde bıraktırmasi beni basa dondurdu ve şu an çok kötüyüm sürekli kaygı hali çarpıntı ve iştahsızlık.ozellikle de sabahları uyandığımda çok kötü oluyorum.paxera 30 mg ve ativan sabah akşam yarim alıyorum sizde durumlar nasıl arkadaşlar

Bende cpralex dysel ve ozaprin kullaniyorum tek ilac gecirdimi sizin sikayetleri benim kadar kotumuydu ataklar hastaliginiz

Back
X