Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.5 yildir mucadele halindeyim buyruuuun.:/[/QUOT.
Hangi ilaclari kullaniyosun faydasi oldumu benimde 4 senedir var ama ilaca yeni basladim
Ben ilk atak yasadiktan bi hafta sonra doktordaydim ilacin yan etkisi son bir haftadir yok mide bulantisi esneme bu tarz yan etkiler yasadim ama atak beklemiyorum ve gayet iyiyim hatta iki gün önce de doktorumla görüştüm gayet iyi görünüyorsun dedi...kismet gelirsede ben derin nefes alip uzaniyorum iyi geliyo bana
3.5 yildir mucadele halindeyim buyruuuun.:/[/QUOT.
Hangi ilaclari kullaniyosun faydasi oldumu benimde 4 senedir var ama ilaca yeni basladim
İki sene zedpreks ve norodol kullandim ama marifet ilacta degil kafada beynin kabul edecek o zaman ataklar geldigi gibi gider.
Arkadaslar aranizda panik atakli olan varmi acaba...
malesef buqun ben doktorumdan panik atak qecirdiqimi oqrendim![]()
Gecmis olsun arkadasim hangi ilaclari verdi doktor sende ne gibi belirtiler vardi
cok tesekkur ederim arkadasim ben esimden ayrildim onun haricinde bir suru sikuntilarim war doktora qittim derdimi anlatirken bazi konularda aqliyor bazen birsey diyemiyor birden bire aqlamam duruyordu cok sacma sapan bir durum icindeydim kimseyle konusamiyordum ama sadece herseyi doktora anlatinca oyle oldu sanirim ama ondan once nefes almakta qucluk cekiyor basim xok aqriyordu kimseye cewap weremiyordum simdi daha rahat nefes alabiliyorum en azindan veneqis xr 37.5mg werdi siz qittinizmi peki doktora.
cok tesekkur ederim arkadasim ben esimden ayrildim onun haricinde bir suru sikuntilarim war doktora qittim derdimi anlatirken bazi konularda aqliyor bazen birsey diyemiyor birden bire aqlamam duruyordu cok sacma sapan bir durum icindeydim kimseyle konusamiyordum ama sadece herseyi doktora anlatinca oyle oldu sanirimd ama ondan once nefes almakta qucluk cekiyor basim xok aqriyordu kimseye cewap weremiyordum simdi daha rahat nefes alabiliyorum en azindan veneqis xr 37.5mg werdi siz qittinizmi peki doktora.
Arkadasim neden ilaclarini birakiyosun ilaclarini duzenli icsen belki kurtulursun bu illetten cok gecmis olsun4 senedir başımda, grip gibi arada geliyo sağolsun ama ben iyi olduğum zaman hrmen bırakıyorum ilacı kötü olunca yine içiyorum 😁
Arkadasim neden ilaclarini birakiyosun ilaclarini duzenli icsen belki kurtulursun bu illetten cok gecmis olsun
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Arkadaslar aranizda panik atakli olan varmi acaba...
O kadar doktora gittim geçen bişey değilmiş ilaç kanında olduğu sürece süper ama bıraktığın zaman illaki bi ara uğruyo 😔 amin inşallah
Canim cok uzuldum ya bende 4senedir cekiyorum gitmedigm bolum kalmadi hastane hastane dolastik sonuc panik atakmis megersem psikolojikmis.Benim surekli carpintilarim oluyodu nefes almakta zorlaniyodum. Hic ummadigim bi anda hersey yolundayken icime kotu bisey olacak hissi yuzum kizarip nefes alamayip boguluyodum ates basmasiyla beraber.O an olecegmi dusunuyorum cunku gercekten ne
fes alamiyor boguluyo gibiyim birkac keresinde de banyo yaparken oldu o halde banyodan kendimi hava alacak biryere attigimi bilirim hemen cami acip nefes alabilmek icin ugrasirdim cok kotu bi durum allahim kimsenin basina vermesin. Cok sik degil ama ara ara oluyodu. Son zamanlardada geceleri nefesim daraldi vucudumda cok kotu bi halde halsizlik oldu bacaklarimi hissetmiyor gibiydim bide aglama nobetleri geciriyodum doktora gittim lustral ve xanax verdi bi haftayi gecti artik aglamiyorum biraz mide bulantisi halsizlik uykusuzluk oluyo iste