Doğuma Hazırlık Panik ataklı hamileler doktorunuz hangi doğum şeklini öneriyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
Mrb arkadaşlar. Bu konuda doktorunuz ne söylüyor
Panik atağınız normal doğuma engel ve bu şekilde sezaryen olmalısınız mı diyor yoksa cesaretlendiriyor mu?

merhaba, bende panik atak yok ama zaman yaklaştıkça fazla heyecan yapıyorum aklıma geldikçe elim ayağım titriyor :KK57: Birkaç doktor gezdim ben bebeğimin kilosu çok olduğu için sezeryan diyorlar mutlaka normal doğum yapamazmışım. Ama spinal mi genel anestezimi karar veremedim :mad:

merhaba, bende panik atak yok ama zaman yaklaştıkça fazla heyecan yapıyorum aklıma geldikçe elim ayağım titriyor :KK57: Birkaç doktor gezdim ben bebeğimin kilosu çok olduğu için sezeryan diyorlar mutlaka normal doğum yapamazmışım. Ama spinal mi genel anestezimi karar veremedim :mad:
Doğum tarihimiz aynı gözüküyor. Bebeğinizin kilosu kaç ki illa sezaryen diyorlar?

Hay maşallah doğduğunda bile bu kadar olmayan bebişler var

korkmuyor değilim. Salı günü acil olarak gittiğim başka bir doktor bebek doğduktan sonra küveze alınır yoğun bakımda kalır vs vs gayet emin bi şekilde konuştu. Kendi doktorum öyle birşey demedi ama yinede aklım takıldı

korkmuyor değilim. Salı günü acil olarak gittiğim başka bir doktor bebek doğduktan sonra küveze alınır yoğun bakımda kalır vs vs gayet emin bi şekilde konuştu. Kendi doktorum öyle birşey demedi ama yinede aklım takıldı
Ben bu tip doktorları gerçekten anlamıyorum nasıl hamile hassas Bi kadını böyle endişeye strese düşürüyorlar!
Benim bebişim erkek kilosuda bir hafta önce 2619 grdı. Sizin cinsiyeti ne

Ben bu tip doktorları gerçekten anlamıyorum nasıl hamile hassas Bi kadını böyle endişeye strese düşürüyorlar!
Benim bebişim erkek kilosuda bir hafta önce 2619 grdı. Sizin cinsiyeti ne

Benim bebeğimde erkek, az önce tokluk kan şekerimi ölçtürdüm normal çıktı. Boşu boşuna stres yaşadım ogün.

Size de maşallah Tombiş bebek desene :)

sanırım :) normal mi yapıcaksın yoksa sezeryan mı ? bu çatı muayenesi ne zaman oluyor acaba ben devlet hastanesine gidiyorum dr henüz hiç bişey söylemedi muayene hakkında.. bi dahaki gidişimde nstye gircekmişim..

tuuba89 .!.:
sanırım :) normal mi yapıcaksın yoksa sezeryan mı ? bu çatı muayenesi ne zaman oluyor acaba ben devlet hastanesine gidiyorum dr henüz hiç bişey söylemedi muayene hakkında.. bi dahaki gidişimde nstye gircekmişim..
Bi aksilik olmazsa normal doğum gozukuyor ben de öyle istiyorum inşallah. Bana 6 aylıkken alttan muayene edip normal olacağını söyledi. Ondan sonra iki hafta önce yine bakti yine normal doğum yapabilirsin dedi. Bu cuma kontrolum var alttan bakip tahmini dogum ne zaman olur daha net soylerim dedi. Umarim cok karışık anlatmamisimdir :)) bir de geçen cuma nst ye bağladı.

X