Bu arada ilac kesinlik le çözüm degil canim.terapi şart. Bak seninde 2.kez tekrar etmis rahatsizligin.benimde oyle olmustu.iyilestim demistim ama basa donmustum.sonra terapi ve ilaca basladim. Şimdi cok daha iyiyim. Ayrıca hamile kalmadan once doktorunla konus.ictigin ilaç temizlensin kanindan canim oyle basla cocuk dusunmeye.
Evet cesaret konusunda belki isine yarayabilir. Bide ben lustral kullaniyodum 4 ayda tamamen kanimdan cikicagini soylemisti doktorum. Senin hangi ilac canim 1 gunde çıkmasına cok sasirdimterapiye pek önem vermemıstım ama hamılelık öncesınden itibaren gıtsem ıyı olacak.belkı bu da cesaretlendırır.
Ilac kullandinmi peki hamilelikte. Ve nasil gecirdin hamileligi.ben panikataklıyım ve doğurdum
Ne kullandin peki canim. Bana doktorum lustral kullanabilirsin demisti.baska hangi ilac zararsiz. Bide hangi dozda kullandin3 ay kullanmadım yasaktı sonrasında başladım çünkü ilk aylardan fena olmuştum hastalığım artmıştı sonra ilacın etkisiyle kendime geldim ama ben çok düşük dozda kullanmıştım hamilelikte kullanılacak türdendi
eslorex canım 10 mg.o kadarını bilemicem hangileri zararsız..Ne kullandin peki canim. Bana doktorum lustral kullanabilirsin demisti.baska hangi ilac zararsiz. Bide hangi dozda kullandin
Allahım ınsallah bende senın gıbı olabılırım yanı hamıle kalıp dogurabılırım.3 ay kullanmadım yasaktı sonrasında başladım çünkü ilk aylardan fena olmuştum hastalığım artmıştı sonra ilacın etkisiyle kendime geldim ama ben çok düşük dozda kullanmıştım hamilelikte kullanılacak türdendi
canım yarılanma ömru dusuk benım kullandıgım ılacın adı cipralex duymussundur zaten kesın.Evet cesaret konusunda belki isine yarayabilir. Bide ben lustral kullaniyodum 4 ayda tamamen kanimdan cikicagini soylemisti doktorum. Senin hangi ilac canim 1 gunde çıkmasına cok sasirdim
inşallah korkma çünkü korkunun sonu yok.nolucaksa olsun de geç yoksa hem yaş hem ömür geçiyor bu aptal hastalık yüzünden..Allahım ınsallah bende senın gıbı olabılırım yanı hamıle kalıp dogurabılırım.
duydum canım. ılk rahatsızlandıgımda onu kullanmıstım ve cok ıyı gelmıstı. aldıgım kılolar dısında. ıkıncısınde lustral kullandım o da bı ıse yaramadı.canım yarılanma ömru dusuk benım kullandıgım ılacın adı cipralex duymussundur zaten kesın.
bendede panik atak var hamileliğim güzel geçti korkmama rağmen hatta Rabbim ole güzel mucuzevi bir güç verdiki normal doguma karar verdim sancımı çektım hastanede 1gun boyunca gıkım çıkmadı sonrası sezeryan oldu maalesef okadar sakindimji drumda biliyordu hastalığımı şaşırdı kızlar korkmayın Rabbim guc verıyor ınş güzel bir hamilelik ve doğum geçirirsiniz saglıkla mutlulukla kucafınıza alırsınız inş
aminnn ınşşlsaol cnm ya iyi dileklerin için saol Allah analı babalı büyütsün. darısı basımıza ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?