panik ataktan kurtulmak?

seda8485

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
107
21
13
41
selam bayanlar benim için 2020 berbat bir yıldı corona dışında çok şeye sinir olurum kafaya takarım.3 yıl önce panik atak geçirdim 1 yıl sürdü kurtulmam kendi çabamla herneyse geçen cuma günü yola çıktım.annemlere gidecektim 100km uzakta kalıyorlar gidince birşey olmadı ,ama o sabah birşeye kızdım sinirli ve aç çıktım yola dönüşte tünele girmeden bayılacak gibi oldum.birden panik girdi fena oldum yolda birşekil eve geldim doktora uğradım tansiyon şeker iyidi stress dedi.perşembeye kadar berbat hissediyordum dün iyidim aslında. gece uykumdan uyandım sol göğüste hareket etsem ağrı ama paniklemedim şükür geçti şimdi ama bütün kaslarım ağrıyor.ben artık stresi bıraktım vucut patladı sonunda :( beyhan budak diye piskolog var onun kitabını siparış ettim başka neler yapabilirim? ailemin yakınına taşınacağım zaten ve iş bulup çalışacağım evde oturmaktanda oluyordur.benim gibi panik atak yaşayan varmı sadece içimi dökmek istedim teşekkürler şimdiden.ve hayat kısa üzülmek için mutlu geçirmeli inşallah rabbim yardımcı olsun bunu geçiren herkeze

10 senedir panik atak ve anksiyete var bende de... Kesinlikle ilaç tedavisinin yanında psikoterapi de almanız gerekiyor. Ha şart mı? Değil. Ama ciddi etkisi var. 5 yıla yakın süredir ilaç kullanmıyorum,zamanla hastalığı tanıdıkça bir şekilde bi yere kadar başa çıkmayı öğreniyorsunuz ama bazen dayanamadığım,özellikle anksiyetemin tavan yağtığı zamanlarım oluyor. Hayat kalitem dibe vuruyor. Stres kesinlikle tetikliyor. O yılan bir köşede sinsi sinsi bekliyor resmen başını çıkarmak için... Allah yardımcınız olsun.

Back