panikattak Burun Estetiği ameliyatı

panikattak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
32
0
36
İstanbul
kızlar ben ameliyat olalı 15 gün oldu ilk hafta alçım çıktı bandaj yapıştrdı doktor ertesi günü bnde dayanamayıp çıkardım bandajları doktor pek üstünde durmamştı zaten..ama burnum çok şiş tamam bu normal ama sağ tarafımda daha belirgn benm gibi simetri hastası bunu takıncada fena oluyo..o şişlik düzelir diğmi eşitlenir yani burnum deliklerimin de biri daha büyük duruyo zaten ...
bunu bugün kontrolde doktoruma sorcaktım ama K.ırak'taymış kendileri.öyle yani burnumun ucu da şiş:(( sizdede bunun gibi ameliyat sonrası asimetriler olmuşmuydu??

benimde bu gün 16. günüm söylediklerinizin hepsi bendede var sağ tarafım eskiden daha problemli ve aşağıdaydı şimdiyse sola göre daha yukarıda gibi ve bende sırf bu simetri saplantımdan dolayı ameliyat oldum başıma böyle birşey geleceği hiç aklıma gelmezdi. inşallah ödemdirde düzelir.

sizin için daha çok erken kızlar.. endişe etmeyin.. zamanla burun kendini toparlıyor.. tek tarafın daha şiş olması çok normal çünkü doktorun o tarafla daha çok uğraşmış olabilir.. 2-3 ay sabredin bence moralinizi bozmayın..

kızlar ben ameliyat olalı 15 gün oldu ilk hafta alçım çıktı bandaj yapıştrdı doktor ertesi günü bnde dayanamayıp çıkardım bandajları doktor pek üstünde durmamştı zaten..ama burnum çok şiş tamam bu normal ama sağ tarafımda daha belirgn benm gibi simetri hastası bunu takıncada fena oluyo..o şişlik düzelir diğmi eşitlenir yani burnum deliklerimin de biri daha büyük duruyo zaten ...
bunu bugün kontrolde doktoruma sorcaktım ama K.ırak'taymış kendileri.öyle yani burnumun ucu da şiş:(( sizdede bunun gibi ameliyat sonrası asimetriler olmuşmuydu??

benim iki ay oldu hala sol kanat ayakta sanki bariz asimetri sorunum devam ediyor..şu an senin çoook erken ben korkuyorum çok böyle kalacak diye

:49:doktorumla görüştüm şu an için normalmiş ilk üç ay geçince gerçek formunun yüzde seksenini alır merak etme dedi ama insan genede rahat edemiyor

canım benim de bant alerji yapmıştı ben de altına bişiler sokup kaşımıştım burnumun üst tarafında ödem kaldı baya bi şiş kedi gibi görünüyorum şuan benim bugün 17. gün aynı durumdayım aynı zamanda sağ taraf sola göre daha şiş :( mecbur zamana bırakacağız beklicez

arkadaşım bende aynı durumdayım diyebilirim bi tarafım daha şiş ve burun deliklerimde bir orantısızlık var gibi.. bende 2. bir kbb uzmanına gittim gösterdim cünkü doktorumun oldugu şehirde degildim. ama bi sorun yok inecek ve burun deliklerin eşitlenecek dedi..ben 21. günümdeyimm..

ilk alçı çıktığında hiş birşey yok bir kaç ğün sonra yanlar şişiyor benim 2.amelyatım yine aynı olduuu..:(((((((((((((

iyi bir burun gittikçe güzelleşiyor ve sorun yokkk ama kötü burunsa gittikçe kötüleşiyooorrrr...

arkadaşlar iki tarafın ödemide eşit gibi geliyor ama sağ taraf daha yukarıda bu ödemdenmi yoksa ameliyattanmı anlayamıyorum sonradan düzelenlerin nasılmış acaba yukrıda olan taraf aşağıyamı inmiş yoksa aşağıda olanmı toparlamış lütfen yardım

çoğu kişi düzelir yazmş işallah öyle olur zamana bıraktım artık, yok inmezse hiçte estetikli gibi durmuyo burnum sanki eski hali gibi boşunamı çektim okadar eziyeti toparlansın bian önce yaa...
niday bnm bi arkdşmnda alçıdan sonra bi tarafı daha sarkmış doktor hatta espriyle geçmezse kıtkıt keserz demiş ama zamnla oda eşitlnmiş şimdi çok memnun..
bende şişliklermden bian önce kurtulmayı umuyorum.herkese geçmişler olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar benim alçıdaykende sol tarafım daha çok şişmişti sağa göre ve alçı çıktı bantlarda çıktıktan sonra aynada baktım epey inceledim :) ve burnumun sol deliği aşağıda sağı yukardaydı çok belliydi üzüldüm ( boşuna üzülmüşüm ) sonra kontrole gidince söyledim ve doktorumun dediği gibi oldu şimdi 2 ay oldu ve sol deliği yukarı doğru sağa doğru eşitlenmeye başladı ödem sadece biraz sabredicez arkadaşlar zaten bir sorun varsa 6 ay sonunda bu kendini belli eder ama bu asimetri tamamen ödemle ilgiliymiş en azından benim ki öyle hepimize sabır sabır sabır......

arkadaşlar benim alçıdaykende sol tarafım daha çok şişmişti sağa göre ve alçı çıktı bantlarda çıktıktan sonra aynada baktım epey inceledim :) ve burnumun sol deliği aşağıda sağı yukardaydı çok belliydi üzüldüm ( boşuna üzülmüşüm ) sonra kontrole gidince söyledim ve doktorumun dediği gibi oldu şimdi 2 ay oldu ve sol deliği yukarı doğru sağa doğru eşitlenmeye başladı ödem sadece biraz sabredicez arkadaşlar zaten bir sorun varsa 6 ay sonunda bu kendini belli eder ama bu asimetri tamamen ödemle ilgiliymiş en azından benim ki öyle hepimize sabır sabır sabır......

inşallah izimde öyle olur teşekkürler:46::46:

benimde sağtarafım daha yukarda :( inşallah bizimkide geçer dilşad .ne zor işmişşşşş :S

benimde sağtarafım daha yukarda :( inşallah bizimkide geçer dilşad .ne zor işmişşşşş :S

23 gün oldu hala sağ yukarıda solmu yukarı çıkacak sağmı aşağı inecek bilmiyorum ikiside nazlanıyor ve benim canımı sıkıyor bu durum:30:

Back
X