panikattak Burun Estetiği ameliyatı

meraba kızlar.. bugün itibariyle tam olrak 34 gün olmuş ameliyat olalı aslında bana daha fazlymış gbi geliyo açıkçası alıştım burnumun şekline her nekadar önünün hala şiş olmasına reğmen yandan sorun yok kalkıklğı hoşuma gidiyo fakat önden görüntüsünü beğenmyorum:Ss.ama burnumu yaptırdğımı okuldan sadece bi kız farketti yani ben aynı benim :))
bide şu masaj mevzu ben alçıdan sonra bidaha doktorumla görüşmedm zaten çıktıktan sonra masj yap faln dememişti foto çekmek için çağrmştı onlarada gidemedim yani masj falan yapmadım ben, bu eksi bişey deildir umarım çünki okudum kimi doktorlar gereksiz diyo??
onun dışında bu aralar burnumda tıkanıklık var geceleri ağzım açık uyuyorum ama bu hava değişmnden olsa gerek akıntıda oluyo bi bu nezle olamm eksikti..
sonuç olarak ben mutluyum kızlar iyiki olup bitirmişim bu olayı bence sizinde düşünceniz kafanızdaki mükemmel burun yerine eski halinizden daha düzgün ve doğal bi burun olması gerektiği..
hoşça KALINN=))

bayanlarr :) çok ayıp size valla hele neferalem sana daha ayıp :27:

benim 4 buçuk olcaka hala arada asimetrik şişlikler var yapmayın yani daha içi yarayken nasııl düzgün olmasını bekliyebilirsiniz ki ??

masaj verdiyse doktorunuz masajları düzenli yapın.. geçmiş olsun hepinize sorunuz olursa ben burdayım..

serpilce arkadaşız artık:=) kanatlar nasıl daraltıo benim de yapıldı sanırım daha dar gözüküo.kesik izi falan yok ama.
kızlar burun içindeki ipleri ne zaman alıyoruz?ya bide masaj aşagıya doğru yapılırsa sarkmaz mı.benim burnum kaldırıldı da:)

canım sakın sakın ipleri görüyorsa dokunma !!!!! sonra doktora gtmek zorunda kalırsınız..

masaj içnn ise doktorunuzn önerdiğini yapın olmadı bizim doktore gözükebilirsiniz maasaj olarak doğru masaj yapmalısınız yoksa masajla herşey değişebilir çünkü hem ödem için hemde şekillendirmeye yarıyor bu masaj doğruyu yaptınmı harika sonuç çıkıyor.. geçmiş olsun.

Merhaba

Konu başlığınız yeni düzenlemeye uygun olarak değiştirildi. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

arkadaşım bende aynı durumdayım diyebilirim bi tarafım daha şiş ve burun deliklerimde bir orantısızlık var gibi.. bende 2. bir kbb uzmanına gittim gösterdim cünkü doktorumun oldugu şehirde degildim. ama bi sorun yok inecek ve burun deliklerin eşitlenecek dedi..ben 21. günümdeyimm..

21. gün ve hala inecek diyorlar off off ben ne yapıcam 15 güne işe başlıcaktım yaa

ya acaba özelden estetikten önceki ve sonraki halinizi görebilmem mümkün mü bu aralar fazlasıyla kafaya takmış durumdayımda ben burnumu araştırmadığım yer kalmadı :(

Back
X