Senden iyi haberler almak istiyorum elaKilo fazlam yok son bir hafta on gunde 4 kilo verdim diyet vs yapmadan. Kan verdim bugun kanda c bilmem ne degerine bakacaklarmis yarin gel duruma gore bi yol cizeriz dedi. Daha esime bile bi sey demedim. Oncesinde bir ay oncesinden baslayan gece beni uyandiran oksuruklerim vardi gulemiyorum konusamiyorum hemen oksuruk krizi basliyo. Babmda doktor kendisi sigara kaynakli dedi solunum testi ve akciger filmim temiz cikinca. Ben yakini bu hastaligi gecirmis olan varsa onlarda ne gibi belirti oluyodu onu merak ediyorum. Tedavisi yok hic bi seyi yok bu hastaligin. Insan bari meme kanseri olsaydim der mi diyorum ben bi umudum olurdu
Daha 29 yasinda birisinde gorulmesi mumkun mu? Kaşinti hazimsizlik istahsizlik belirtileri var. Sadece bu belirtilerle pankreas kanserinden supheleniyorum diyen bi doktor.. arastiriyorum sabahtan beri. Bi kac ayda olumle sonuclaniyormus.. testler yapildi sonuc yarin.. oglumla ugrasiyorum hemen cvp yazamayabilirim. Lutfen yakini bu hastaligi gecirmis olanlar bilgi versin. Daha oglum cok kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?