Şampuan ve Saç Kremleri pantene aqua light kullananlar

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
123
Ankara
kızlar bgn marketlerde dfn garlı şampuan ararken pantene'in bu şampuanını buldumkampanya yapmışlar ve 2..50 tlye çok ucuz geldi alıyım bi deneyim dedim daha kullanmadım kullananlar varsa memnun kaldılarmı güzelmi yorumlarınızı bekliyorum.:)

kızlar bgn marketlerde dfn garlı şampuan ararken pantene'in bu şampuanını buldumkampanya yapmışlar ve 2..50 tlye çok ucuz geldi alıyım bi deneyim dedim daha kullanmadım kullananlar varsa memnun kaldılarmı güzelmi yorumlarınızı bekliyorum.:)

cnm o yağlı saçlar için galiba bende gördüm alacaktm ama vazgeçtm sonra doğal sentez aldım o çok daha ii bence :emir_bebek:

ben kullanıyorum saçlarım yağlı olduğu için iyi geldi bana normalden 2 gün daha geç yağlanıyo hiç değilse hem bakımda yapıyo tarama ve şekil almadan oluşan yıpranmalara karşı tam aradığımdı tabi yıpranmaya karşı olan faydasını daha tam olarak bilemiyorum yeni başladım kullanmaya.saçlarımı uzatmak istiyorum onun için gliss kullanmıştım ama o çok yağlandırdı kırlmasını azalmıştı tabide herneyse işte inşallah kırılma yönündende faydasını görürüm.çok aradım hem yağlı saçlar için hemde bakım yapan şampuanı en sonunda buldum:81:

ben kullanıyorum saçlarım yağlı olduğu için iyi geldi bana normalden 2 gün daha geç yağlanıyo hiç değilse hem bakımda yapıyo tarama ve şekil almadan oluşan yıpranmalara karşı tam aradığımdı tabi yıpranmaya karşı olan faydasını daha tam olarak bilemiyorum yeni başladım kullanmaya.saçlarımı uzatmak istiyorum onun için gliss kullanmıştım ama o çok yağlandırdı kırlmasını azalmıştı tabide herneyse işte inşallah kırılma yönündende faydasını görürüm.çok aradım hem yağlı saçlar için hemde bakım yapan şampuanı en sonunda buldum:81:

bende kullandım yei bitti. ama ben bişey anlamadım,saçım yine sık sık yağlanıyo

bende kullandım yei bitti. ama ben bişey anlamadım,saçım yine sık sık yağlanıyo

ben önce gliss kullanıyordum uzun saçlar için olan sarı renkli seriyi o yağlı saçlar için değildi hatta iyi bakım yapıp ağırlaştırıyordu ondan iyi gelmiştir bana belki bu aqualight

evet bende kullanıyorum daha yeni sayılır ama ilk yıkamada şok oldum saçlarım öyle güzel olduki ince tellidir saçım yapışdımı kafama kel gibi duruyordu :1: ama ilk yıkamada bile hacim ve dolgunluk sağladı bide dikkat ettinizmi ben bu şampuanı ilk görünce bembeyaz yani saydam olduğu içinde aldım içeriğinde renkli bişeyler olmaması iyi gibi geldi ben şimdilik memnunum daha sonraları ne olur tabi bilemem saçları kökünden hacimlendirmesi çok hoş bide bayanlar her şampuan herkese uymaz herkesin saçı farklı yapıdadır aynı kişinin bile dönem dönem saç yapısı değişebilir (mevsimsel) o yüzden siz kendin saçınıza deneye deneye ne uyuyosa onu kullanın bu şampuan ince telli ve yağlanan sönen kafaya yapışan saçlar için uygun

Bana da doğal sentez serisi daha ii gelmişti..Ama saç açıcı spreyi güzel yağlandırmıyor bide içinde panthenol var saçı besliyor kokusu da çok güzel çok kalıcı..

bende kullandım gercekten de yogunlastırmıyor hanı 1 yerı sılarsın gıcır gıcır ses cıkar yaa yıkarkende öyle ses çıkartıyor durularken o yoğunluğu hissediyorsunuz :3:

tatlım saç uçlarını onaran şampuanların zaten saç yağlandırma gibi bi özelliği var,amaç saç diplerindeki yağı uçlara doğru götürmek,haliyle de daha çok yağa ihtiyaç var :) Kuaförüm bunu söylemişti,saçlarımızdaki yağ saçın uçlarına ulaşmadan yıkıyoruz saçlarımızı,o yüzden mutlaka uçları için onarıcı serum vs gibi bi ürün kullanmak gerek dedi,onarıcı şampuanların saçı yağlandırması da böyle bişi işte :)) Ben bu seriden çok memnunum ama onarım yapacağını sanmıyorum,uçlarına ayrıca serum uyguluyorum. :21:

selam arkadaşlar...bu güne kadar bir çok şampuan kullandım.ama yalanmaları önleyemedim dogal olan o zaten saç en erken 2 güne yaglanır.panteni hiç denemdim hiç bir serisini. bugn farkettim auaq serisini aldım bakalım iyi gelecekmi?amacım saşımı daha dolgun göstermesi.saç doal olarak 2 günde yaglanır zaten.
:61:

ben de aqua light kullanıyorum butun bakım serisini aldım cok guzel oluyor saclarım tavsiye ederim bu bitince de dogal sentez serisini deniycem:))

ben de aqua light kullanıyorum butun bakım serisini aldım cok guzel oluyor saclarım tavsiye ederim bu bitince de dogal sentez serisini deniycem:))

doğal sentez çok yağlandırmıştı benim saçımı...
ben de bu aqua light serisini denemeye karar verdim..bugün alacağım bakalım..

saçlarım kalın telli ve yağlı az saçım vardr ama gür kalın telli oldğu içn. dün alşverşte elseve mı pantene aquamı karar veremedm ama elseve saçlarmı ıyıce yağlandrır deyıp pantene aldm . öncden hacı şakir yağlı saçlar içn olanını kullanyordum limonlu fena değildi temz yapyordu ama yağlanmasna engel olamadı yıne 2 günde yağlanmya basladı. dün pantene kullandm bugn saçlarım hacimli ve cok güzel kokuyor eğer pantene de ıyı gelmezse ne alrım blmyorum artk şampuan delisi oldummm:1:

Ya ben kullanıyorum 1 buçuk haftadır ilk kullanımlarımda çok iyi geldi
ama şimdi bakıyorum duştan çıktım saçımı bi kurutuyorum
tarıyorum
saç kafama yıkanmadan hemen sonra yapışıyor resmen delireceğim!!! yardım edin offff:5:

Bende denedim ama ince telli ve yağlı saçlar için olanını güzel bir şampuan saçım normalde 2 günde 1 yağlanırken pantene aqua ligh kullandıktan sonra 3 günde 1 yağlanmaya başladı aslında pek fark yok arada ama 1 gün 1 gündür :66: denemeye değer bence...

dün bu ürünü ilk defa kullandım ve çok memnun kaldım :21:
miss gibi kokuyor saçlarım ve yumuşacık oldu
sanırım bundan vazgeçmeyeceğim :23:
alırken glissi mi alsaam bunu mu alsam diye çok düşündüm reyonun başında ama bunu da bi deneyim dedim gliss çok iyi gelmemişti saçlarım kuruyunca sert sert oluyordu uçları(ince telliyim)
şampuan olarak da sebamed saç dökülmesini engelleyici şampuana başladım kafam karmanççorman oluyo duştan çıkınca ama olsun kullanacağım panten aqualiight sağolsun
Eki Görüntüle 288703

şampuanı ve kremini kulandım gayet güzel..
ama özlelikle kremi çok iyi tavsiye ederim..spreyini kullanmadım.. çünkü evde ona benzer var ve saçımı agırlaştırıyor..

ben sampuan ve saç kremini aldım bikaç gün önce..şampuanını hç sevmedim..aqualight diyince hafiflik,temizlik,yağsız saçlar fln akla gelir..bugün saçımı yıkadığımın 2.günü yine yağlandı yine ağırlaştı..gerçi ilk yıkadığım kuruttuğumda da öyle aman aman bi etkisini görmedim..şimdi sampuanı değiştirip pantenin aqualight saç kremini kullanıcam bakalım nolcak..ah ah eskiden blendaxın flexi volum şampuanı vardı şimdiye kdr deneyip en memnun kaldığım şampuan oldu yağlı saçlarım için ama artık o da kalktı :2:
images
images
images

Son düzenleme:
Back
X