Şampuan ve Saç Kremleri pantene aqua light kullananlar

kızlar benim saçlarım da 2 günde yağlanır ama aynı zamanda saçlarım da dökülüyor. plasenta kullanıyorum normalde dökülme için ama bu seriyi kullanmaya başlasam dökülmem artar diye kokuyorum şampuan değiştirmeye. bu iki sorunu da yaşayıp memnun kalan var mı yardım etse:2:

Glıss kullanıyodum normalde
Ablamın arkadaşları memnun kalınca bana da almış,ben çok memnun kaldım
Saçlarım canlandı,yumuşadı

ben de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum aqua light'ı. garip olan şu: saçlarım ağırlaşmasın yağlanmasın derken benimkiler biraz fazla hafifledi nasıl olduysa, bu şampuanı her kullandığımda saçlarım havalarda olmaya başladı, çok fazlaelektrikleniyor, hafiflesin derken uçuşsun istememiştimmm :53: böyle bir problemle karşılaşan oldu mu neden böyle elektriklendirdu bu şampuan saçlarımı yaa:26:

benim saçım sabah yıkasam akşama yağlanan bi saçtır. geçen sene bu seriyi 2-3 şişe bitene kadar kullandım. spreyini, kremini tüm seriyi kullanmıştım. banyodan çıkıp kurutunca pırıl pırıl, fakat yağlandırmasına hiç bi yararı olmadı. hatta belkide saçım şampuana alıştığı için 5-6 ay sonra diğer yararlarınıda göremeyince başka şampuana geçtim. :25: hangi şampuanı kullanırsam kullanayım yağlı saçlıyım, saçım ne kadar yağlanırsa yağlansın, ne kadar kötü görünürse görünsün her gün yıkayıp daha çok yağlandırmamak için uğraşıyorum. o kötü görüntüyle gün aşırı yıkamaya bile zor zaptediyorum. acaba hergün yıkamak mı daha iyi?

Çok sık şampuan değiştiren bir insanım malesef.
Gliss restore&refresh şampuanını kullanıyordum yaklaşık 7-8 aydır.
Arkadaşlarımın tavsiyesi ile Pantene Aqua Light serisine ani bir geçiş yaptım 1 hafta önce.
Saçlarımı şampuanlayıp yıkadıktan sonra acayip sert oluyor , fakat kremleyip kurutunca yumusacık oluyor. Çok güzel temizleniyor saçlarım.
Şimdi saç bakım maskesini aldım, dün onu kullandım o kadar yumuşak ve parlak oldu ki bu kadarını beklemiyordum.
Saçlarımı her gün yıkamak zorundayım çünkü çok çabuk yağlanıyor. Yağlanma konusunda bana bir faydası olmasa da daha güzel temizlendiğini hissedebiliyorum.

Back
X