Şampuan ve Saç Kremleri Pantene doğal sentezi deneyen varmı ?

CanEs

ÇoK MutluyuM
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
2.206
1.934
333
35
aranızda bu şampuanı deneyen varmı ben aldım ama daha kullanmadım kullananlar memnunmu?

hacı şakir duru bile ondan iidir aldım tawsiye üzerine kazık gibi hiç sewmedim bitsin die bekliom

berbat ötesi yumuşacık olan saçlarımı semsert yaptı. atmaya kıyamıyosan içine bal kat öyle kullan

aranızda bu şampuanı deneyen varmı ben aldım ama daha kullanmadım kullananlar memnunmu?

Hic memnun degilim saclarımı kazık gıbı yaptı benımde bende bıtsın dıye beklıyorum fakat 5-6 tane almıştım. Tavsiye uzerıne. Ama hıc guzel degıl memnun degılım. Yumsacık saclarımı onarsın dıye aldım daha beter yaptı. Hic Tavsiye etmiyorm..

evet arkadaşlar ya bnde aldım çok kötü yapıyo neden böyle pantenin hiç bi zman şampuanı böle yapmazdı bnmkide çok sert şuan

demekki çok kişi memnun değil dedim acaba benm saçımdamı problem war. annem kullanıo şimdi oda pek memnun değil ben açıkçası artık onunla köpeğimi yıkıorum ona ii gelioo olmadı wucuunuzu yıkayın duş jeli niyetine kullanılabilir

ay kız yazık köpişine ya...yıkama onunla..kazak yıka daha iyi..ya da duş jeli ...haklısın bak :)

ben çok memnunum ilk çıktığından beri kullanıyorum..saçlarım röfleli olduğu halde ipek gibi yapıyo her gün duş alırım bide ben çok memnunum aksi yorumları okuyunca şaşırdım demek değişiyor .....

köpeğini yıkama normal şampuanla tüyleri zamanla keçeleşir ve derisinde kalıntı bıraktığı için egzama,deri döküntüsü yada kötü koku oluşabilir ...11 yıldır köpek besleyen biri olarak kesinlikle derim sen bilirsin tabi...kendi şampuanları var 1 tane al çok uzun gider zaten ...

aynen katılıyorum sana tatlım..bizimkide 9 olacak bu sene :)
aldığımız köpek şampuanı o kadar uzun süre gidiyorki..

walla benim saçlarım boyadan baya bi yıpranmıştı pantene doğal sentez çok ii toparladı saçlarımı...etrafımdaki kişilerde hep memnun :26:

kesinlikle bende bir sorun olduğu kanısına vardım. benim saçlarımıda pamuk gibi yaptı ki bende aşırı yumuşak saçı hiiiiç sevmem :93:

Saçlarım boyalı oldugu için normale göre daha sert oluyor,bu şampuanla dengeleniyor..boyalı saçlar için ideal bence

bende denedim denemez olaydım.bebek saçı gibi yumuşacık saçlarım vardı bu şampuanı kullandıktan sonra uçları kupkuru oldu resmen hiç memnun kalmadım.

Yapılan olumsuz yorumlara şaşırdım çünkü ben ilk kez bir sampuandan bu kadar memnunum. Ve hatta çevremdeki herkese tavsiyede bulunuyorum ve herkes memnun kaldı. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Sevgiler...

kızlar bende şampuanı kullandım ama biraz sert yaptı saçımı bende içine bepanten ampul koydum o zamn yumuşacık oldu saçlarım isterseniz deneyebilirsiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…