• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri pantene kullanan varmı ?

yas-bil1

evli, mutlu , yakında çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.210
707
168
35
kızlar ben pantane kullanmayı düşünüyorum.. bundan önce elidorun pembe kutuda olanını kullandım . daha önce pantene kullanan varmı önerirmisiniz ? memnun kalan varmı ,?

Canım bende elidor kullanıyodum pantene aldım daha yeni oldu kullanmaya başlayalı ama gayet memnunum açıkcası elidor saçımı ağırlaştırıyormuş pantene kullanınca anladım saçım daha bi hafif daha bi parlak oldu sanki :) Çevremde baya olumlu yorumlar aldım saçımla ilgili çok sağlıklı görünüyor diyen oldu hatta özellikle kullandığın bi ürün varmı diye soran oldu nasıl bukadar parlak durabilir saçın dediler :) ay bilemedim pantene den midir ama memnunum yani hemen yağlandırmıyor da saçlarımı :) Bundan sonrada pantene le yoluma devam ederim diye düşünüyorum :)

Canım bende elidor kullanıyodum pantene aldım daha yeni oldu kullanmaya başlayalı ama gayet memnunum açıkcası elidor saçımı ağırlaştırıyormuş pantene kullanınca anladım saçım daha bi hafif daha bi parlak oldu sanki :) Çevremde baya olumlu yorumlar aldım saçımla ilgili çok sağlıklı görünüyor diyen oldu hatta özellikle kullandığın bi ürün varmı diye soran oldu nasıl bukadar parlak durabilir saçın dediler :) ay bilemedim pantene den midir ama memnunum yani hemen yağlandırmıyor da saçlarımı :) Bundan sonrada pantene le yoluma devam ederim diye düşünüyorum :)
genelde ilk başta iyiymiş sonra kötü yapıyor diyolar saçı bu yüzden kafam karıştı. sende yeni başlamışsın kullanmaya.

genelde ilk başta iyiymiş sonra kötü yapıyor diyolar saçı bu yüzden kafam karıştı. sende yeni başlamışsın kullanmaya.
Daha öncede kullanmıştım ama ben memnun kalmıştım sonra değiştirmiştim tekrar aldım bakalım zamanla fikrim değişmez sanırsam şimdilik :) Herkesin saç yapısı okadar farklı ki bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir sana iyi gelende bana iyi gelmeyebilir bunu bence herkes hangi ürünün saçına iyi geldiğini yine kendi deneyip görmeli tamamen kişinin kimyasıyla alakalı çünkü :))

canım ben hepsini denedim en iyisi elseve arjinin harika dene bence

ben memnunum yağ terapisi serisini kulllanıyorum tamamını kullanıca cidden fark oldu saçlarım yumuşadı çok ypranmıştı 2 kez açma işlemi yaptrdm yıpranmş saçlarıma

Canımm senin sözünee geldim biliyomusun..
İlk yıkamalar da bi sıkıntım olmadı ama son 3 gündür bi kaşıntı tuttu kafa derimde kaşımaktan yara oldu:KK34:
Önceden kullandığımda hiç böyle bi problem yaşamamıştım ipeksi yumuşaklık kullanıyorum acaba bu serisi mi iyi gelmedi diyorum ama başka seriyide denemek istemiyorum güvenemiyorum elidora geçiş yapıciim :D

Canımm senin sözünee geldim biliyomusun..
İlk yıkamalar da bi sıkıntım olmadı ama son 3 gündür bi kaşıntı tuttu kafa derimde kaşımaktan yara oldu:KK34:
Önceden kullandığımda hiç böyle bi problem yaşamamıştım ipeksi yumuşaklık kullanıyorum acaba bu serisi mi iyi gelmedi diyorum ama başka seriyide denemek istemiyorum güvenemiyorum elidora geçiş yapıciim :D
bende elseve arginin e geçiş yapıcam :D

Ben de pantene'in temel bakımını aldım 2si 1 arada olanından ama çok çabuk ağırlaştırdı saçımı kepek yaptı 2 gün olmadan kirlendi saçım kremli olanı iyi gelmedi diye düşünerek bugün temel bakımın kremsiz olanını aldım bakalım nasıl olacak? Kullanıp da memnun kalan var mı?

Ben bioblasdan vazgecemiyorum cok iyi benim saćıma uzatmasıda ısime geliyo:))
Pantene i de cok sevmistim saçimi resmen hafifletiyo ama bi aydan sonra kasinti ve malesef kepek yapıo :((( tabi her sać farklıdirbilemem sizde yapmaz belki

şampuan arayışlarımda birde bunu deneyeyim diyerek aldım almaz olaydım hayatımda yaşamadığım şeyleri yaşattı bu şampuan bana 1. kepek 2. yağlanma.. ki benim saçım o kadar kurudur ki haftada bir zeytin yağı maskesi yapmama rağmen ama bu şampuan 2 günde kötü bir şekilde yağlanma ve kepek yaptı inanılmaz ağırlaştırdı saçımı hiç memnun kalmadım ben

Back
X