pantolon ütüsü kabusum oldu

o değil de, maşallah size ya :nazar::KK200:
sen eşini düşünüyor, kıyamıyorsun eşin de sana kıyamıyor. ne tatlı, içten bir ilişki kurmuşsunuz. işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler :halay::halay:

Sayıca çok fazla değilse bırak ütülesin yaa ben olsam direk ütületirim :D

Ya da sana öğretsin.

Bende ütü çok az çıkıyor, spor giyiyor eşim. Zaten öyle olmasa da detaylı uğraşamam, olduğu kadar :D

Yıkarken makinede kırışık azaltma düğmesine basıp kısa programda yıkasanız pek ütüsü bozulmaz üzerinden hafifçe ütü ile geçersiniz. Böylece 3 yıkamada götürürsünüz

Bence ütüye götürdüğünüz para ile bir zaman sonra iki pantolon daha alırsınız
Ve ondan sonra her hafta söylemez
İki haftada bir söylersiniz ütüle diye:KK76:

Bence esiniz utu yapmayi istiyosa yaptirin bulmussun bole kocayi firsata cevir bence :)
Sende o utulerken onu izle ne yqptigina nasil yaptigina bak daha sonra sevmedigin bi kumas pantalon ustunde alistirma calismalari yap utunude deistirebilirsin bence denedikce basarirsiniz esler ne kadr calisiosa calissin bi isin ucundan tutmalari lazim bence
Aynen katılıyorum

Nerdeyse hiç ütü yapmıyorum burda bazen okuyorumda ne çok ütü derdiniz var gerçekten biz genelde spor giyiyoruz askılığada düzgünce asınca hiç ütüm çıkmıyor :spor: ama resmi kurumda çalışması kötü iyiki eşim klasik giymek zorunda kalmıyor hem beğenmiyorum hemde ütüyle yapmak zorunda kalıcaktım :KK47:
:KK19:@bibibella çölde su bulmuş gibiyim..
Esim bana ütü yapmıyorum diye uzaylı muameleseo yapıyor
Herşeyi asarak kurutuyorum ben de gomlek falan pantololarida agindan ayirip bi bacak bi tarafa digeri oteki tarafa cizgili utulicek gibi kurutuyorum begenmiyor
Bi tek onun gomleklerini utuluyordum
Laf soyeledigi gunden beri utusuz gidiyor ise!

Cikma o sicaklida bebeklen tabiki zor olur. Hem verdigin praya yazik madem esin ütüliyebiliyor bir kac pantolon daha al isyerinde giyebileceklerinden. Esin ütü yaparken sende izle ögretsin. Bunda kötü birsey yokki. Bende gömlek ütüleyince dolaba koyunca hep kirisiyor tekrar ütülenmemis gibi duruyor bende bundan sikiliyorum ya

:)ne hos bi dertmis insallah baska olmaz
Peki terziye utu parasi nasil yetisiyo
bende nefret ederim utuden
esimde isigeregi klasik giyiyo
ve artik yildim

Eşine daha çok pantolon alarak 1 haftalık süreyi 2 haftaya çıkarabilirsin. Benim kuru temizlemeci eve gelip alıyo sende öyle biyer bulabilirsin.

:KK19:@bibibella çölde su bulmuş gibiyim..
Esim bana ütü yapmıyorum diye uzaylı muameleseo yapıyor
Herşeyi asarak kurutuyorum ben de gomlek falan pantololarida agindan ayirip bi bacak bi tarafa digeri oteki tarafa cizgili utulicek gibi kurutuyorum begenmiyor
Bi tek onun gomleklerini utuluyordum
Laf soyeledigi gunden beri utusuz gidiyor ise!
:eğlence::eğlence:valla benimki klasik giymediğinden çok şanslıyım :dondurma: ayda yılds bir dügün dernek olursa anca ütü yapıyorum :süslü:

Bekarken babamın pantolonlarında staj yaptım şimdi gayet iyiyim. Pantolom gömlek ütüsü konusunda staj şart :dondurma:

Hiç mi ütüleyemiyorsunuz ütünüzü değiştirin kazanlı ütülerden alın yanlış ütüleseniz bile düzeltme şansınız olur en azından. Ayrıca sırf ütü yapamıyorsunuz diye kendinizi neden eksik hissediyorsunuz ki, eşiniz sorun çıkartmıyorsa yapsın işte ne var :KK45:
KENDİ TAKTİĞİMİ SANA DA SÖYLEYEYİM, BELKİ İŞİNE YARAR:
PANTOLON PAÇASININ YANINDAKİ DİKİŞ YERLERİNİ ORTADA BİRLEŞTİR VE ORTA ÇİZGİSİNİ BU ŞEKİLDE OLUŞTUR.AMA KAYDIRMAMAYA ÇALIŞ BU ESNADA. BACAĞI İÇTEN VE DIŞTAN ÜTÜLE. BEL KISMINA GELİNCE DE BEN O ÜTÜ MASASINDAKİ SİVRİ YERE KOYUP ÜTÜLÜYORUM. BAŞARILI OLDUM ŞUANA KADAR BU YÖNTEMLE. DENE BAKALIM:)

" Kendimi eksik hissediyorum " Ne çok kendinize eziyet etmeyi seviyorsunuz.
Ütülesin işte. Sizin hatirlatmaniza gerek yok ki, kendi bilsin ne zaman utuleyecegini.

Ya da evden alan biriyle anlasın.

Öğrenmen gerek bir iki bir iki alışırsın:110:
Ben sırf güzel ütü yapabilmek için videolar izliyordum tekniklerini falan not alıyordum:KK53:

Yorumlar icin tesekkur ederim herkese esimle dun yine konustuk aslinda oda hevesli degil ugrasmak istemiyo ama alti ustu haftada 2 pantolon utuluyo bide biliyoki zorlanip uzuluyorum ses etmiyor ben cok denedimde kan ter icinde kalip geriliyorum yani iyi kotu oluyo ama..esim terzinin yaptiginida begenmiyor ben daha iyi yapiyorum diyor bende boylelikle ona biraktim ama iste cozum bulmam ogrenmem gerek bi gun uc gun degil adam daha 30 sene calisacak ve kumas pantolondan kacis yok

Back
X