- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Papagan gibi tropikal hayvanlar yasal olmayan yollardan üstelik hiç de vicdanı olmayan koşullarda daha minicikken ülkeye sokulup satılıyor.tabi hayatta kalanlar. Büyük çoğunluğu telef oluyor. Sizler bu kuşları sarin aldıkça da bu ticaret sürüyor. Yani aldığınız her hayvana aslinda binlerce canin vebali var.Bilin istedim.Merhaba cok uzgunum icim icimi yiyor.. gecen sene aldigim sultan papaginim vardi dune kadar.. 5 gunluk tatile gidince kusumuzda aldigimiz petsopa biraktik. Donerkende bigun beklemesin diye hrmen aldik. Arabadakileri indiriyorduk kafesi kaldirmamla altinin dusmesi bir oldu tabi kus hemen panik yaptiustune kapatmaya calistiysamda olmadi havada ucmaya basladi ben panik oldum tabi cagirmaya basladim duman gel oglum diye ama nafile bizimkisi 12 katli site bu sirada elimdeki herseyi attim , pesinden kosuyorum catiya kondu cagirdim islik caldim yok. Diger kuslar geldikce kuslar ciglik cigliga kacmaya basladi. Esim hemen arabayla gitti. Oda kendi vidiosunu acmis otmus ama inmemis. Guvercin rahatsiz edimce ordanda kacmis.. esim gene arabayla gitmis ses yok. Balkona kafesini koydu. Muge anlinin kayip patilerine yazdim.. facebooka yazdik... yok yok ne yapcak simdi öldümü?
Ben simdi ne yapacagim.. nasil geri gelecek , birisi aldiysa bana geri getirecekmi?camlarim full acik bekliyorumyardim edin kizlar nasil gelecek. Herseyi konusuyordu, koynumda uyuyordu
Aglamaktan gözümde yas kalmadi. Yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum
Greydi Koalina inşAllah bulunur ..Ankara'da hangi semtte kayboldu? Mutasyonu nedir?
Parasini herseyini gectim .iyi oldugu bilsem yeter.. burdaki insanlar hic duyarli degil .. keske duyarli olsalarBence de ilan çıkartıp asın her yere, bulan arasın, getirsin. Çok üzüldüm umarım kavuşursunuz bir an evvel.
Cok panik oldu belki gelirdi.. ama kuslari gordukce cildirdi hayvanbenim de sahiplendiğim muhabbet kuşum daha evimdeki 1 ayı doldurmadan babamın balkon kapısını açık bırakması yüzünden uçtu gitti. o gün de ankarada çok rüzgar vardı yani zaten ufacıktı, hemen ölmüştür bence benimkiişyerinde olduğum için gidemedim. ağaçlarda görmüşler, kafesiyle vs gitmişler ama inmemiş.
sultan papağanı belki muhabbet kuşundan daha dirençlidir. bi yerlere ya da bi eve sığınmıştır. haber gelmese de yapacak bişey yok, geçmiş olsun.
Verdin onaylanmasini bekliyorum. Muge anliya yazdim bugun bakalim ne olacakSiteye ilan asın belki birinin evine girmiştir. Bulursunuz inşallah.
Allahim yuzunr baksin insallahÜzülmeyin, papağanı gören kimse bırakmaz, alırlar onu, yeni bir evi olmuştur muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?