Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya suyu için bilgisi olan bakabilir mi ?

dusmelegi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
5
0
16
Bursa
Merhaba benim normalde saçım sarı dün aktardan papatya suyu aldım nemli olarak saçınıza sürün ve güneşte bekleyin dedi.Acaba aranızda kullanan varsa detaylı bir şekilde anlatabilir mi ?Haftada kaçkez uyguladığını,güneşte nekadar süre durduğunu,faydası olup olmadığını lütfen yardım edin

papatyayı kaynat soğumasını bekle ve saçına sür.. güneşte kurumasını sağla.. istediğin sıklıkta yapabilirsin zararı yok aksine besler.

papatyayı kaynat soğumasını bekle ve saçına sür.. güneşte kurumasını sağla.. istediğin sıklıkta yapabilirsin zararı yok aksine besler.

Ben dün denedim bugünde denedim etrafımdakiler azıcık açıldığını söylüyorlar ama bana göre hiç açılmadı gibi geliyor bir kaç gün daha deneyeceğim acaba zamanlamı açılıyor ?

ayy canım papatya suyunuda duymuştum ama biz yazın denize giderken kız arkadaşımla birlikte bir şişe oksijen suyu alıp her sabah kafamızı onla ıslatıp denize iniyorduk yani güneşle birlikte. Hergün sürüp hatta ben abartıp onu fısfıslı bir şişeye koydum kurudukça aklıma geldikçe sıktım 1 hafta sonunda sarı döndüm tatilden herkes boya sanmıştı :1:

Bende denedim oksijeni güzel oldu ama zamanla akıyo o yüzden papatya suyu yapmaya karar verdim bi kaç gün daha böyle takılacağım umarım güzel sonuç elde ederim

Ben papatya suyu yapmıştım saçlarıma koyu kestaneden sütlü kahve rengini andıran bir renge dönmüştü kumral gibi olmuştu türbanlıyım ben normalde o yüzden güneşe çıkamamıştım ona ramen rengi açılmıştı ve saçımdaki kırıklar yok olmuş saçım yumuşacık ince telli gibi olmuştu tabi aradan 1 sene geçti yılan yağları bilmem neler kullandım saçım şuan kalınlaştı yine

ayy canım papatya suyunuda duymuştum ama biz yazın denize giderken kız arkadaşımla birlikte bir şişe oksijen suyu alıp her sabah kafamızı onla ıslatıp denize iniyorduk yani güneşle birlikte. Hergün sürüp hatta ben abartıp onu fısfıslı bir şişeye koydum kurudukça aklıma geldikçe sıktım 1 hafta sonunda sarı döndüm tatilden herkes boya sanmıştı :1:

oksijen suyu saçını yıprattı mı peki? ben de bi ürün gördüm kozmetikte,doğal saç açıcı diyor. içeriğindeki madde hidrojen peroksit;yani oksijenli su. saçı yıpratacak bi şeymi acaba diye almadım kararsız kalıp. bilgisi olan var mı?

ben denedım...hiç bir işe yaramıyor..belkı boyasız saçta yarar..

bır pıs kokusu var ki, 2 ay unutamadım o kokuyu. ve koca şişeyı attım.

turunculaştırıyor diye biliyorum o yüzden hiç denemeye cesaret edemedim...

oksijenli suyu bende denedim saçın koyu renkse turunculaştırıyor ama sarıysa daha da sarı yapıyor tabi çok fazla kalıncada turunculaşa biliyor saatini iyi ayarlamak lazım

oksijen suyu saçını yıprattı mı peki? ben de bi ürün gördüm kozmetikte,doğal saç açıcı diyor. içeriğindeki madde hidrojen peroksit;yani oksijenli su. saçı yıpratacak bi şeymi acaba diye almadım kararsız kalıp. bilgisi olan var mı?

bende bir yıpranma olmadı şampuanla yıkayıp saç kremini sürüyordum normaldi yani turuncu demiş arkadaşlar hiç bilmiyorum turuncu oluyor mu ben açık kumralım o yüzden benim sarı oldu canım

Back
X