Ben saçıma surmek için aktardan hazır papatya suyu aldım az once. Ot şeklinde olanı kaynatmak zor oluyor diye. Fakat eve gelince bir baktım ki üzerinde bilmem kaç lt suyla karıştırıp için yazıyor. Ama kokusu falan kuru papatyayla ayni.
Simdi ben bunu saçıma süremez miyim? Aynı etkiyi yapmaz mi? Degistireyim mi?
HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Papatya suyu saçı açmıyor ki çok az çok çok çok az. Boşverin kullanmayın onu, hidrojen peroksit alın eczaneden eh biraz yıpratır ama istediğiniz sonuca hemen ulaşırsınız.
Öyle diyorsanız. Benim saçlarım açık kahverengi, pek etkisini görememiştim. Ama peroksit çok iyi açmıştı. Ama çok da yıprattı:2:
Böyle olmuştu zamanında
Öyle diyorsanız. Benim saçlarım açık kahverengi, pek etkisini görememiştim. Ama peroksit çok iyi açmıştı. Ama çok da yıprattı:2:
Böyle olmuştu zamanında Eki Görüntüle 1118061
Ben saçıma surmek için aktardan hazır papatya suyu aldım az once. Ot şeklinde olanı kaynatmak zor oluyor diye. Fakat eve gelince bir baktım ki üzerinde bilmem kaç lt suyla karıştırıp için yazıyor. Ama kokusu falan kuru papatyayla ayni.
Simdi ben bunu saçıma süremez miyim? Aynı etkiyi yapmaz mi? Degistireyim mi?
HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçen haftalarda mısır çarşısında papatya kurularını görünce kzım için alayım dedim aktara saçın rengini açmak için nasıl kullanacağımı sordum meğer o papatya başkaymış alman papatyası imiş ,rengi daha sarıydı.akatarın dediğine göre o siizn aldığınız içilen papatya onla saçın rengi açılmazmış .ben bu aldığımlada henüz denedim güneş kendini göstersin diye bekledim bakalım işe yarıcak mı
Benim siyaha yakın koyu kahve saçlarımı 3-4 ton açardı papatya lise yıllarındayken. Uygulamayı yanlış yaptıkları için açılmamıştır. Kullanma öyle kimyasallar saçına bence. Alman papatyası falan da hikaye, dağdan bayırdan toplar kurutur kullanırdım ben. Aldığın su da işe yarar muhtemelen. Ama ben o sulara pek güvenmiyorum. İçine esans ve boya koyup o suyu bu suyu diye satıyorlar genelde. Üşenmeyip kendin hazırlasaydın keşke.