Para biriktirip ne almayı düşünüyorsunuz?

Deme kız öyle nereden kısmet geleceği belli mi olur ? Bakarsın bir yerden ikramiye gelir pat oluverir güzel bir yatın ay o zaman da yakınma deniz tutuyor diye ? :KK48: Bizi de davet edersin artık :KK50:

- Masaüstü ( 3 yılı geçkindir kullandığım laptopum ufaktan ben gidiciyim sinyallerini veriyor) ,
- Telefon ( Benimkinde pek problem yok zaten benimkinin pek fonksiyonu da yok ama eşim 1 yıldır kırık ekranlı iphone kullanıyor.. Kaç kere söyledim yaptıralım ekranını diye , onu yaptıracağıma az daha ekler yenisini alırız dedi )
- İkeadan şu sehpayı almak istiyorum hem yan sehpa olarak kullanacağım hem de balkona koyup balkonda kahve keyfi yapacağım inşallah.. http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/sehpalar/30125697/lindved-yan-sehpa.aspx
- Kısmetse tekli bazamı satıp yerine bunu almak istiyorum, böylece çalışma masamı da altına koyunca alanım genişleyecek.. http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/karyolalar/ranzalar/90179786/tromso-ranza.aspx

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Lakin sor nasıl para biriktireceksin diye ? Hiç bilmiyorum.. :KK14:

ben hesapta ve kumbarada olmak üzere 2 ayrı birikim yapıyorum. hesaptakiyle ne yapacağımı bilmiyorum ama kumbaradakilerle o ay canım ne isterse onu alıyorum :) kıyafet, kitap, pasta veya birilerine hediye de olabiliyor :KK75:

Ben evi satabilirsek taşınma masrafı için biriktiriyorum. Satamazsak kisin doğalgaz masrafina destek olsun diye sakliyorum.

Bozuk para birikimlerim düğünler, doğumlar v.s için çayrek almak adına biriktiriyorum.

Kağıt para kumbarasını klima, fotoğraf makinası ve mutfak masası için.

Adı konmayan tüm diğer birikimler doğmamış bebeğim için olur muhtemelen.

Unutmadan 10 yıl sonrası için ev alma hayalim var :KK45: onun peşinatı da olabilir.

Apple MacbookAir istiyorum ben de seneye. 3300 tl şu an
işim için illaki bi bilgisayar alıcam iyi bişey olsun uzun süre kullanabileyim istiyorum

Eklentiler

• Bilgisayar_4235498.jpg
    Bilgisayar_4235498.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 106
ev almak isterim ama sadece birkitirmekle olmuyo tabi mecbur kredi cekilecek

Yazlık yada yatirimlik bir ev dusuncesi var kafamızda suanlık.
Ama elimizdeki mebla devede kulak misali.
Epey yol var

X