• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para biriktirme derdi

vivamedusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
1.897
2.401
133
Kızlar selam, aylık 1.5 2 bin civarı bir parayı biriktirmek istiyorum fakat malumunuz enflasyon, türk lirası olarak biriktirmek mantıklı değil gibi. altın olarak az az her ay alıp koyayım diyorum da var mı öneriniz? yapanlar bankada gram mı tutuyor cumhuriyet altını olarak mı? gram altın olarak bankada tutsam ayarına göre değişiyor fiyatları uzun vadede hangisi daha avantajlı bilen var mıdır?

Kızlar selam, aylık 1.5 2 bin civarı bir parayı biriktirmek istiyorum fakat malumunuz enflasyon, türk lirası olarak biriktirmek mantıklı değil gibi. altın olarak az az her ay alıp koyayım diyorum da var mı öneriniz? yapanlar bankada gram mı tutuyor cumhuriyet altını olarak mı? gram altın olarak bankada tutsam ayarına göre değişiyor fiyatları uzun vadede hangisi daha avantajlı bilen var mıdır?
Bankada tutuyorum ben ... Ama su dönem çok paraya az altın alabikiyosun

Bence farklı bi yatırım yapın ,
Araba alıp da zarar edeni görmedim.

50ye aldığımız araba şu an 90'a çıktı.

Bence farklı bi yatırım yapın ,
Araba alıp da zarar edeni görmedim.

50ye aldığımız araba şu an 90'a çıktı.
arabam var onun borcu bittiği için ekstra para geçiyor elime boş dursun istemiyorum. dediğiniz gibi şuan satsam aldığım fiyatın 150%sine satıyorum en kötü.

fiziki olanla altın hesabı arasında var mı bir fark? çok bilmiyorum daha önce birikim yaptığımda dolar euro yaptım hep altınla ilgili çok bilgim yok ondan.
Yani çok sıkışınca altın hesabından cıt cıt bozduruyosun. Ama alıp evden götürüp bozdurmak zahmetli

ha tek o açıdansa dediğiniz o sıkıntı yok kredi öderken bütçemi ona göre ayarladığım için o parayı yok sayabilirim. bozdurmasındansa gidip her ay kuyumcudan alması etmesi zor geliyor bana

Back
X