para biriktirme ve zayıflama

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
29
merhaba ben üniversite ögrencisiyim 1 .sınıf.
kendı şehirimde bi üni de okuyorum ( özel )
okula 2 toplu taşıma ile gidiyorum ayrıca kyk alıyorum.
son zamanlarda çok para harcamaya başladım kredı kartı borcu aldı başını gidiyor . ( online siteler saolsun )
nasıl para bırıktırebılırım bana tavsıye verırmısınız ??
bide kilo vermek istiyorum 68 69 kilo arası gıdıp gelıyorrum boy 164 bide bu konuda yardım istiyecem . yaş 20
güncel : yol param gidiş geliş 6 tl tutuyor

Bende de vardı kredi kartı ama 2 sene boyunca 1 kere bile kullanmadım.
Zaten kira, okul harçlığı ve malzemelere yeterince para harcıyordum.
Biraz düşünün bence ailelerinizi ki ben tek çocuğum buna rağmen özen gösteriyordum.

merhaba ben üniversite ögrencisiyim 1 .sınıf.
kendı şehirimde bi üni de okuyorum ( özel )
okula 2 toplu taşıma ile gidiyorum ayrıca kyk alıyorum.
son zamanlarda çok para harcamaya başladım kredı kartı borcu aldı başını gidiyor . ( online siteler saolsun )
nasıl para bırıktırebılırım bana tavsıye verırmısınız ??
bide kilo vermek istiyorum 68 69 kilo arası gıdıp gelıyorrum boy 164 bide bu konuda yardım istiyecem . yaş 20
güncel : yol param gidiş geliş 6 tl tutuyor

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.224023/page-17698#post-49865898

gel bize katıl :KK6:

Canım kolay gelsin derslerinde ben de her daim öğrenciyim ders çalışıyorum bu ara...
Boyumuz aynı kilolarımız da yakın sayılır ben de pek diyet yapamıyorum ama sabahları 2 yumurta ve peynir zeytin yersen ekmeksiz insan zamanla alışıyor üzerine okul yolumdan birkaç durak önce inip yürümek hem zayıflamaya hem morale bire bir. Yolda da telefondan ders dinlersin bi taşla iki kuş
Para olayına gelince kredi kartı insana daha çok harcattırıyor diyorlar banka kartnı kullan kaç para kaldığını bilir ona göre harcarsın kredi kartı iptal olunca online alışveriş de olamaz çok gerekirse düşük para doldurup Migros'ta bi kredi kartı satılıyor onu kullanabilirsin benden tavsiyeler bu kadar sana kolay gelsin

okul ve ev için 2 durak geride in yürü çok faydasını görürsün
şöyle düşünüyorum . ben minibüs metrobüs kullanıyorum .
minibüs benden 2 tl alıyor . evimizin 10 dk ilerisinde metroda var artık metro kullancam hem paradan tasarruf edıcem hemde yurumus olucam . bu mantıklımı sizce ?

Canım kolay gelsin derslerinde ben de her daim öğrenciyim ders çalışıyorum bu ara...
Boyumuz aynı kilolarımız da yakın sayılır ben de pek diyet yapamıyorum ama sabahları 2 yumurta ve peynir zeytin yersen ekmeksiz insan zamanla alışıyor üzerine okul yolumdan birkaç durak önce inip yürümek hem zayıflamaya hem morale bire bir. Yolda da telefondan ders dinlersin bi taşla iki kuş
Para olayına gelince kredi kartı insana daha çok harcattırıyor diyorlar banka kartnı kullan kaç para kaldığını bilir ona göre harcarsın kredi kartı iptal olunca online alışveriş de olamaz çok gerekirse düşük para doldurup Migros'ta bi kredi kartı satılıyor onu kullanabilirsin benden tavsiyeler bu kadar sana kolay gelsin
çok tşkler canım çok yardımcı oldun <3

kendi şehrinde okuyorsun, 6 tl yol masrafın var temel masraf olarak ve hala biriktiremiyorum mu diyorsun?
kredi kartını iptal et, azıcık dikkatli olsan biriktirirsin. kilo konusunda da önceki duraklarda inmek fikri çok mantıklı geldi

minibüs benden 2 tl alıyor . evimizin 10 dk ilerisinde metroda var artık metro kullancam hem paradan tasarruf edıcem hemde yurumus olucam . bu mantıklımı sizce ?

süper fikir hem tasarruf hem zayıflama bak bir arada olur 2 3 aya gercekten cok büyük bir değişim olur kilo açısından

Back
X