- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
İki toplu tasimayla gidip geliyormussun okuldan cikisinda binme bol bol yürüyüş yap kalani birikime at hem zayiflarsin hemde para birikmiş olursun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş olur deniyecem <3 :)süper fikir hem tasarruf hem zayıflama bak bir arada olur 2 3 aya gercekten cok büyük bir değişim olur kilo açısından
hep boyle degıldım . son 2 aydır fılan surekli alışveris istegi oluştu . en cok kozmetıge gıdıyor para .Para harcama isteğin nerden geliyor, çevreden mi etkileniyorsun, hep mi böyleydin? Bunları bir sorgula. Kendine belli bir süre ver, mesela 3ay- 6ay boyunca hiçbir şey almayacağım gibi. Borcum bitene kadar birşey almayacağım da diyebilirsin, ben mesela taksit yaptırmıyorum, param varsa tek çekim alıyorum, yoksa bekliyorum. En çok neye para harcıyorsun mesela, kıyafetse, neyden kaç var bir otur say, gerçeklerle yüzleş. İnstagram vs varsa orda takipçisi çok olan kişiler resmen reklam sayfası gibi çalışıyor, hergün değişik bir şey alıp paylaşıyorlar, onları takipten çıkabilirsin, insan ister istemez etkileniyor.
Zayıflama için ise abur cubur hayatında olmayacak, düzenli besleneceksin, alışkanlıklarına dair biraz daha ipucu verirsen ona göre de tavsiyede bulunabiliriz.
1 2 durak erken inicem canım :) 2 toplu taşıma sart yoksa gıdemem okula :)İki toplu tasimayla gidip geliyormussun okuldan cikisinda binme bol bol yürüyüş yap kalani birikime at hem zayiflarsin hemde para birikmiş olursun![]()
bide 2.ogretımım canımİki toplu tasimayla gidip geliyormussun okuldan cikisinda binme bol bol yürüyüş yap kalani birikime at hem zayiflarsin hemde para birikmiş olursun![]()
İkinci öğretim ise evden erken cikip okula kadar yürüyemez misin? Yürüyüş çok iyi olur sen nerde yasiyosun?1 2 durak erken inicem canım :) 2 toplu taşıma sart yoksa gıdemem okula :)
hep boyle degıldım . son 2 aydır fılan surekli alışveris istegi oluştu . en cok kozmetıge gıdıyor para .
mantıklı hahahE kumbaraya 1 tl atana kadar site alışverişi yaptığın sayfaları takipten çıkar en büyük katkı bu olur sana.
çoooookkk tşk ederim <3basit
pazardan 5 tane siyah tayt alıyorsun. tanesi 10 lira bişey zaten.
evde mutlaka tunikimsi şeyler vardır, kazak vs.
tayt sağolsun zayıflarken farklı beden kıyafet alma ihtiyacı bırakmıyor, spora da giyebilirsin gece gezmeye de.
bir süre de okuldan gelince yemekten önce yarım saat pilates egzersizleri yapıyorsun, otobüste ayakta dikilirken bile popo kaslarını sıkabilir, oturuyorsan bacaklarını pıtı pıtı yukarı aşağı hani böyle titretir kimi insanlar sabırsızken vs öyle yapıyorsun, eğer otobüs 2 vasıtadan birini yürüyebilecek gibiysen mesafe kısaysa, yürüyerek gidebilirsin hem zayıflama hem otobüsten kısar ama hava soğuksa yapma bi de hasta olma