Para boyle birsey.hikaye içimi çok acitti :(

canım gerçekten çok güzel bir konu açmışsın farkında değiliz ama bizim beğenmediğimiz çoğu şeyi bulamayan ve ihtiyacı olan dünya kadar insan var.
bizde küçükken yakınlarımızın kıyafetleriyle büyüdük o bayanı çok iyi anlayabiliyorum yani. üzerinize hiç oturmayan kıyafetler giyinip dışarı çıkınca komik gözüktüğünü düşünmek ve kıyafetin sahibi aaa ben bu kadar küçük müydüm filan dediyse hele yerin dibine girmek istiyo insan :(yaşamayan pek anlamaz :(
düşüncen çok güzel yardımcı olmk istemen sana teşekkür ederim konuyu açtığın için ayrıca

antalya uncali ptt'ye atabilirsin cnm.baska yolayan olursa onlari da birlestirip vericem.ins olur 38 beden gibi çunku.bi palto Yolliyorsun Dimi Cnmcigdemm unal isim

canım yanlış anlama da, yanlış yapıyorsun.bu para işleri falan doğru değil.madem çok üzüldün buradan değil,yaşadığınız çevreden yardım ara.kaymakam ya da belediyelere başvur.
burada daha önce bu tarz konular açıldı ve istismarlar oldu.durumum yok hamileyim dedi bir çok eşya yardımı yapıldı en sonunda da 2. üyelikle özel hastanede doğum yapmak için para yardımı bile istendi.

gene birisi için 2. el eşya yardımı istendi ve o toplanan eşyalar orada burada satışa sunuldu.gene birisi senin gibi birisi için para yardımı istedi,kendisinin aldığı çıktı bu paraları.bunlar hassas konular.bence para işlerine girme:34:

antalya uncali ptt'ye atabilirsin cnm.baska yolayan olursa onlari da birlestirip vericem.ins olur 38 beden gibi çunku.bi palto Yolliyorsun Dimi Cnmcigdemm unal isim

Bence bu şekilde sağlıklı olmaz yapabiliyorsanız etrafınızdaki kuruluşlardan yardım olabilir ya da çevreden görmelerini sağlayabilirsiniz kişi o kadar kötü durumdaysa zaten yardım edeceklerdir:112:

kesinlikle para yardimi demedim!!! Giymediginiz kullanmadiginiz kiyafetiniz varsa dedim ki kargo parasini da ben odeyecekktim kiyafet yardiminda bbulunaccakti neyse vazgeçtim eskki kiyafette istemiyorum.o iki arkadasi sagolun gerekk kalmadi.

kesinlikle para yardimi demedim!!! Giymediginiz kullanmadiginiz kiyafetiniz varsa dedim ki kargo parasini da ben odeyecekktim kiyafet yardiminda bbulunaccakti neyse vazgeçtim eskki kiyafette istemiyorum.o iki arkadasi sagolun gerekk kalmadi.

gerçekten cok üzüldüm del gibi alış veriş yapanlar var ahhh bazen paranın gözü kör olsun içim cız etti valla sen gende kıyfet konusunda bir yardım etmeyi düşünürsen olaki banada haber verirsen elimden gelince seve seve yardım etmeye çalışırım canım

istedim aslinda.giysi,çocuk giysisi falan ama yanlis anlasiliyor o yuzden vazgeçtim

Aklıma geldi şimdi.Ben okuldayken afla gelmiş bi abiye statik dersi çalıştırırdım.Bir gün telefonum bozuk olduğundan bana ulaşamadığı için evinde kullanmadığı bir telefonu bana hediye etmişti.Onun yanında telefonum çalmasın diye hep kapatırdım.Kullandığımı gördüğünde çok utanırdım hemen saklardım hihihhi :):9::9:

bi zamanlar utandigin seye bugun guluyosun.hayat iste.ne olacagimiz hiç belli ddegil

ustumde giydigim biseyi veremem açikçasi tanir.benimde gucum yok anca bi tisort alabilirim ama iyi halde kiyafeti olanlar giymeeiklerini yollayabilir.snnirim 38 beden.ama 36 ya da 40 olabilir bakinca 38 gibikiyafeti verenin jeepi var dusunun kizlar.digerleri de zengin hep

Bu mesajı iyi okumuştur birileri umarım :ssz:
elinde olanı vermişler işte. Demek ki kadın da ona bile muhtaç ki giyiyor. Giymeyecek olsa yine alır başkasına verir. Elinde olan ı verene insanlıktan nasip alamamış muamelesi yapıyosunuz. yırtık eskimiş kıyafetlerimizi çöpe mi atalım. Neyim var neyim yok temizliğe gelen ablaya veriyorum. Hatta kusura bakma yırtık falan varsa diyorum da. Kadın güle oynaya alıyor.

Bir de anlttı ben bir torba eski kıyafet verdiysem apartmandaki kızları topluyomuş üstlerine uyanları beğendiklerini alıylarmış kızlar. Bayıla bayıla giyiyolar diyo. Gönül isterdi ki yeni alalım ama tanımadığım kızlara yeni kıyafet alamicam.

He sen hatun kişiyle tanışmışsın. Kimdir nedir kaç beden giyer bilirsin. Kendine bir tshirt alacağına arada 2 tane alır birini ona verirsin. Bunu da yaparsın ama eskiyi de verirsin ya. Kimse sana yeni alma demiyor. Giyip giymemek kadının tercihidir. Ona o karar versin. Sen yardım yapan insanlara beddua etme.
Elinde olanın en iyisini vermeye yardım diyorum ben,diğer türlüsü bahar temizliği.Delikli sarkmış elbiseler bizde toz bezi oluyor.Tutup Gucci,Chanel alalım demiyorum ama benim giymeyeceğimi vermem,yüzüm tutmaz.Tabii ki güle oynaya giyerler,görmemişler ki..Zengin olup,jiplere binip bu kadına bunu reva görenlere sitemim.Daha fazlasını yapabilecekken umursamıyorlar.Kimse kimsenin durumuna düşmeyince anlamaz demişler ee doğru demişler..

Back
X