Bu saatte bile beni uyutmayan derdim cogu kisiye sacma gelebilir ama bi ogrenci icin onemli bi durum ..sorun su ki parayi harcamayi resmen bilmiyorum. Dun 250 lirayla avm ye gittim aldiklarim; etek ,deri tshirt,kucuk bi canta,manikur seti ve ortalama bi markadan iki ruj.. Elde kalan para da 20 tl. Yani o para nereye gitti aldiklarima gercekten ihtiyacim var miydi onu bile bilmiyorum . Biseyi begenirsem aninda aliyorum . Hayir aldiklarimi duzgun kombin yapip da almiyorum ne begenirsem ayri ayri aliyorum eve gelince hicbiri biseyle uyum saglamiyo( . 80 tlya kazak aldim diye arkadaslarim dalga geciyo o paraya ben 3 kazak alirdim diye artik biktim enayi yerine konmaktan ve parayi hemen savurup kalan gunler zugurt dolasmaktan . Paranin hesabini nasil yapabilirim alisverise ne kadar harcanmasi mantikli ? Ayda kac kez alis veris yapmaliyim , biriktirip bi anda mi alisveris yapmaliyim yoksa her ay bi miktar ayirip mi .. Cok kafam karisik ogrenciyim ve paranin hesabini bilmiyirum ( Nolur bi yardimci olun
O sorun bende de var .
Bir şeyi beğendim mi alacağım başka yolu yok .
Dün alışverişe çıktım .
Bir gömleğe 200 lira verdim .
Çok beğendim ama pişman oldum şimdi .
Değiştirmekte istemiyorum .
Geriye kalan günlerde parasız kalmayı da hiç sevmiyorum .
Nasıl birikim yapılır off .
Bi gömlege hic acimadan 200 lira verdinse sen biraz zor birikim yaparsin arkadasim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?