• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para isteyen erkek arkadaş?

kızlar merhaba ; 5 aylık bir ilişki yaşadım bu süre içinde erkek arkadaşım benden borç para istedi (600 tl ) çok büyük bir fiyat değil ama nakit avanstan vermiştim benimde durumum çok iyi değil çalışıyorum ödeyeceğim dedi kendisi de çalışıyor 2 ay oldu ödemedi 1 hafta önce de ayrıldık konuşmuyoruz benimde o paraya ihtiyacım var ama utanıyorum istemeye görüştüğümüz zamanlar benim için çok bir şey de yapmazdı para harcamazdı hiç bir şey almadı çiçek bile kendisinin ayrılırken parayı ödeyeceğim demesi lazımdı söylemedi bile şimdi istesem tuhaf olur mu sizce ? ayrıldığımız zaman çabalıyor arıyor mesaj atıyor ayrılmak istemiyor sevdiğini söylüyor ama bu konu kafamı çok karıştırıyor
Bence paranızı isteyin verirse verdi vermezse vermedi. Ama asla geri o adama donmeyin

çok doğru. Ama kendi param da olsa isteyemiyorum utanıyorum resmen seviyor gibi görünüyordu ayrılmak istemeyince arayıp mesaj atınca çabalıyor sandım 5 ay boyunca bir çiçek bile almamıştır bana ama lafta seviyor.
Sevmiyor bir kere para geldi yine gelebilir diyerek yedekte tutuyor kanmayın. Sevse zaten sizi mutlu etmel için herşeyi yapardı ve para isteyemez 4 aylık sevgiliden paranızı isteyin bir daha da görüşmeyin

kızlar merhaba ; 5 aylık bir ilişki yaşadım bu süre içinde erkek arkadaşım benden borç para istedi (600 tl ) çok büyük bir fiyat değil ama nakit avanstan vermiştim benimde durumum çok iyi değil çalışıyorum ödeyeceğim dedi kendisi de çalışıyor 2 ay oldu ödemedi 1 hafta önce de ayrıldık konuşmuyoruz benimde o paraya ihtiyacım var ama utanıyorum istemeye görüştüğümüz zamanlar benim için çok bir şey de yapmazdı para harcamazdı hiç bir şey almadı çiçek bile kendisinin ayrılırken parayı ödeyeceğim demesi lazımdı söylemedi bile şimdi istesem tuhaf olur mu sizce ? ayrıldığımız zaman çabalıyor arıyor mesaj atıyor ayrılmak istemiyor sevdiğini söylüyor ama bu konu kafamı çok karıştırıyor
Odemelerim var 600 tl olan borcunu gonderir misin de

Cart curt derse, aldin kullandin durumumubiliosun kartlarim dolu ekonomi kotu de
Alirken oderim ederim diodun de

Ayrica o utansin niye sen utaniosun ki

sana 1000 tl borç vermiştim onu geri verebilir misin diye mesaj atın. "ne 1000 tlsi 600 tl verdin sen bana" gibi bir cevap verecektir. tamam o zaman 600 tlmi ver deyin. eğer geri vermezse bu konuşmaların ekran görüntüsünü kullanarak çatır çatır hukuki kanallardan alırsınız paranızı, hiç de sadakam olsun falan demeyin.

Back
X