M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
Övündüğünüz nedir ki???
Para,kariyer,eğitim durumu???
Bu aralar bunlar yüzünden çok övünen insan görmeye başladım çevremde...
Erkek arkadaşın bile eğer kariyer sahibiyse,parası varsa eğitim durumu iyiyse dört dörtlük bir insandır(!)
Başka kadına bakmış,seni küçümsemiş,sana istediğin ilgiyi sevgiyi verememiş bunların hiçbir önemi yok(!) zemuszemus
Çevremde bu aralar bunları çok duyar oldum aman kızım evleneceğin adam okumuş olsun aman parası olsun!
Ya zaten ben gidipte sevdim diye işi gücü olmayan bir herifle evlenecek değilim.
Ama her seferinde bunların söylenmesi gerçekten çok sıkıyo beni.
Özellikle çevremde erkek arkadaşları üni mezunu diye hava atan kızlara kahkahalarla gülmek geliyo içimden
ya bırakın onunla bununla övünmeyi kendini üniversite okudum diye yere göğe sığdıramayan tiplerede fena halde fitil oluyorum.
Eğitim,kariyer ve para üzerine kurulan evlilikler sağlam olsaydı eğer gün geçtikçe boşanmalar bu kadar artmazdılmaz:
Bunlar önemsiz demiyorum asla!!!!
Ama bunların üzerine kurulu hayat da olmamalı!lmaz:
eğitim olmalıki başta kendime güvenim olmali eğitim meslek demek meslek kariyer kariyer para para =hayat ne yazıkki bu şartlardamafoldumben
sana katılmıyorum. 2 üniversite bitirdim. santralde çalışıyorum. lise mezunu benim üstüm var. yemekhanede yemek dağıtırken birden bire İK departmanına geçti. neden acaba diye düşünüyor herkes. işin kötüsü bu sadece burda olmadı. 11 senedir iş hayatındayım. okul mu okumak istersin adamın mı olsun istersin. adamım olsun derdim ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?