• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para kazanmak

zizizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
216
20
0
İstanbul
Merhaba
ben 3 yildir evliyim bekarligimdada evliligimde hic calismadim
ancak esimle tartisma esnasinda bana verdigi paralari başıma kakmaya başladi.
cok agrıma gidiyor
calismak istiyorum engel oluyor istemiyor.
evde el işi yapip para kazanim diyorum engel oluyor.
köseye sıkıştım bi gelirim yok eşimde böyle yapınca agrima gidiyor. artık ondan para alamam. napicagimi bilmiyorum

harcamalarınız mı çok arttı? Aslında bu sizin çalışıp çalışmamanızla alakalı değil eşinizin karakteriyle alakalı karşılaştırma yapacak olursam benim annemde ev hanımı babam arada kakıyo başına yengelerim de ev hanımı amcalarım hiiç kakmıyo böyle şeyler hiç konusulmamalı ama gel görki oluyo :ssz:
seni üzdüğünü ona söylemedin mi? nasıl tepki veriyo?

Merhaba
cok agrıma gidiyor
köseye sıkıştım bi gelirim yok eşimde böyle yapınca agrima gidiyor. artık ondan para alamam. napicagimi bilmiyorum

Niye çalışmanızı istemiyo acaba ? Bu erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum!!!! Benimde nişanlım taaaa sevgiliyken bana çalışmanı istemiyorum demişti. Kusura bakma ama kiramı faturamı sen mi ödiyceksin demiştim oda öderim nolcak demişti:47: iyi o zaman dedim her ay 2 milyarı hesabıma yatır sigortamıda öde diyince susup kalmıştı:51: baştan bunlara yüz vermemek gerekiyo ilk 6 ay çalışıyorum diye çok surat yaptı ama hiiiiç umrumda olmadı:47:
Bence para almaktan vazgeçmek yerine masraflarınızı arttırın:41: sonra çooook para harcıyosun diyince " madem çalıştırmıyosun o zaman vermek zorundasın " diceksiniz.
Paranın lafını yapan erkekleri hiç sevmem bi erkek karısına bakmak zorunda helekş kendi çalıştırmıyosa hiç bişiyşnizi eksik etmiycek! Belki onurunuza yediremiyceksiniz ama hep daha çok masraf çıkartırın her seferindede " keşke bende çalışsaydım ben öderdim " fakan gibi şeyler söyleyin. Allah yardımcınız olsun.

harcamalarınız mı çok arttı? Aslında bu sizin çalışıp çalışmamanızla alakalı değil eşinizin karakteriyle alakalı karşılaştırma yapacak olursam benim annemde ev hanımı babam arada kakıyo başına yengelerim de ev hanımı amcalarım hiiç kakmıyo böyle şeyler hiç konusulmamalı ama gel görki oluyo :ssz:
seni üzdüğünü ona söylemedin mi? nasıl tepki veriyo?

tartıstıgımızda bunu yapıyor sonra sular duruldugunda kızdıgım icin söledim diyor. ama cidden artık ondan para alamam. harcamalarım artmadı ama 2 3 liranin bile lafını yapması agrıma gidiyor

tartıstıgımızda bunu yapıyor sonra sular duruldugunda kızdıgım icin söledim diyor. ama cidden artık ondan para alamam. harcamalarım artmadı ama 2 3 liranin bile lafını yapması agrıma gidiyor

peki maddi yönden mi sıkısıksınız onun için mi 2 - 3 liranın lafını yapıyo :53:

Niye çalışmanızı istemiyo acaba ? Bu erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum!!!! Benimde nişanlım taaaa sevgiliyken bana çalışmanı istemiyorum demişti. Kusura bakma ama kiramı faturamı sen mi ödiyceksin demiştim oda öderim nolcak demişti:47: iyi o zaman dedim her ay 2 milyarı hesabıma yatır sigortamıda öde diyince susup kalmıştı:51: baştan bunlara yüz vermemek gerekiyo ilk 6 ay çalışıyorum diye çok surat yaptı ama hiiiiç umrumda olmadı:47:
Bence para almaktan vazgeçmek yerine masraflarınızı arttırın:41: sonra çooook para harcıyosun diyince " madem çalıştırmıyosun o zaman vermek zorundasın " diceksiniz.
Paranın lafını yapan erkekleri hiç sevmem bi erkek karısına bakmak zorunda helekş kendi çalıştırmıyosa hiç bişiyşnizi eksik etmiycek! Belki onurunuza yediremiyceksiniz ama hep daha çok masraf çıkartırın her seferindede " keşke bende çalışsaydım ben öderdim " fakan gibi şeyler söyleyin. Allah yardımcınız olsun.

tesekkurler. sanırım para bakımından ona mecbur olmam hoşuna gidiyor ama benim zoruma gidiyo ve elimden bisey gelmiyo

siz sonuçta çalışmak istiyormuşsunuz ama eşiniz çalıştırmıyormuş

o zaman herşeyinizi karşılamak zorunda

ve zaten en zor mesleği yapıyorusunuz ev hanımlığı

başlıbaşına çalışmak zaten o

eğer gerçekten çalışmak istiyorsan bıkmadan usanmadan ben çalışmak istiyorum dersin. 3kez 5kez hayır der sonra kabul eder. ben hiçbir zaman erkeğin eline bağımlı olamam. boşa mı okudum o kadar. elim kolum tutarken çalışırım. sende çalışmak istiyorum diye tutturursan hayır demicektir. ama bunu öle ince ince işlemen lazım ki kalp kırmadan, kavga etmeden...

siz sonuçta çalışmak istiyormuşsunuz ama eşiniz çalıştırmıyormuş

o zaman herşeyinizi karşılamak zorunda

ve zaten en zor mesleği yapıyorusunuz ev hanımlığı

başlıbaşına çalışmak zaten o

Evet öyle ama misal baska cok alakasiz bi konudan tartistik sonra para vermesini söledim zaten biraz vardi ustune koyup pazar alisverisi yapicami soledim. olan parayıda aldi gitti. ve bidaha asla ondan para almam

Merhaba
cok agrıma gidiyor

hiç yorumları okumadım ama nie para almıycakmışsın canım eşinden tabiki alıcaksında harcıycaksında o sana bakmakla yükümlü mecbur uçarı kaçarı yok evt çalışmıyorum sen bakıcaksın bana de sende..
el işi falanda yapıp satmaya kalkma gözlerine yazık değilmi hiç canını sıkma sen çalışcaksın ben yicem de :32:

Son düzenleme:
Merhabalar;
Eşiniz sizin çalışmanıza müsade etmiyorsa bakmak zorunda.Ne demek 2-3 liranın lafını ediyor?
O zaman eşinize söyleyin yemek porsiyon 5 tl
Ütü gömlek adedi 4 tl
Bakalım buna gelecekmi?

çok üzülüyorum böyle konular okudukça.
halbuki biz kadınlar erkekler için birer nimetiz.çalışmak zorundada değiliz.erkek çalışmak eşinin çocuklarının ve evinin giderlerini karşılamak zorundadır.
tabi bu demek değildirki kadında har vurup harman savursun.kadında erkeğin getirdiğini idareli kullanmakla yükümlüdür.
tekrar diyorum kadın çalışmak zorunda değildir.çalışıyosa bile bu onun eşine ve ailesine bir lütfudur.
üzmeyin kendinizi...

çok üzülüyorum böyle konular okudukça.
halbuki biz kadınlar erkekler için birer nimetiz.çalışmak zorundada değiliz.erkek çalışmak eşinin çocuklarının ve evinin giderlerini karşılamak zorundadır.
tabi bu demek değildirki kadında har vurup harman savursun.kadında erkeğin getirdiğini idareli kullanmakla yükümlüdür.
tekrar diyorum kadın çalışmak zorunda değildir.çalışıyosa bile bu onun eşine ve ailesine bir lütfudur.
üzmeyin kendinizi...

Tesekkur ederim

o halde çalışmana izin verecek...
naaapıcan yani hem para vermesin hem çalıştırmasın zindan varsa orayada kapatsın...

erkek eve para getirmek ile sorumludur. eger az eger cok fakat esinizin size böyle davranmasi cok luzumsuzca ona bence güzelce bunu izah et ya calismama musade et yada bundan dolayi soylenme kirici oldugunu soyleyin... sikmayin caninizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tüm kadınların mutlaka çalışması gerekiyor, ekonomik özgürlük , sosyal özgürlük ve hakları da beraberinde getiriyor çünkü. çalışan kadın her zaman gücünü elinde tutan kadındır.

Sizde diyinki bende bu evde çalışıyorum. ..evin işi hiç bitmiyor. ..o zaman sende benim yaptığım yemekleri yeme aç kal.
Bu evde benim emegim var...o zaman bende hakkımı helal etmiyorum. .
böyle saçmalık mı olur ya. ..onun parasiymis. .evlisiniz siz ayrı gayrı olurmu ya...ne kadar kırıcı ve ayıp. .

Merhaba
cok agrıma gidiyor
İNATLA AL ÇATIR ÇATIRDA YE. HATTA SİGORTANI FALAN DA YATIRTIR.

Back
X