- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu açılalı 7 ay olmuş,konu sahibi siteden ayrılmış ve siz gelip konuya kendinizi övmüşsünüz.konu sahibi için zor durum gercekten okulumu bitirir bitirmez işe başladım 3 senelık evlıyım hala çalışiyorum 1 yasında kızım var bakıcı ablamız bakıyo 2 aylıkken bırakıp işe başladım hatta o zamanlar işten cıkıcaktım bebeğim için ama şimdi iyiki çıkamamısım dıyoum gercekten kafayı yerdım eşim hiç oyle bna para hesabı yapmaz ama bende dıkkatlı harcamaya çalısırım her ne olursa olsun bayan çalışmalı çalışan bayanın kendıne güveni daha fazla oluyor evde söz hakkıda oluyo yok öyle bir koca evde otur sana sorsun danıssın avucuna koysn parayı sesını cıkarmasın giderlerımız oldugunan fazla tatıl dedım benım eş yok işte borcumuz var beni ilgilendırmıyo ben ayarlar öderim dedım gıdıcem 1 sene hem evde calış hem dısarda 1 haftada gzel tatıl yaparım dedım tmm dedı ama evde otursam kalk da böyle konus bakım konusabılıyomusun
amacım ne kendimi övmek ne de kocamı çalısan bayanın rahatlığı açılan tarıhe bakmadım canım inan siz nasıl şimdi göruyosanız konu sahibide görür bunu siz yanlış anlamıssınız o kadar burda herkes kendıyle ılgılı şeyler konusuyo sizi neden bu kadar bağladı anlayamadım ha suda var kocam harıkaysa bana harıka baska yerde acıp konusmanın bı mantığı yokKonu açılalı 7 ay olmuş,konu sahibi siteden ayrılmış ve siz gelip konuya kendinizi övmüşsünüz.
Amacınız kocanızın ne kadar harika olduğunu anlatmaksa başka bir bölümde konu açın konuşalım.
benım üyeliğim daha 2 ay öncelik bir uyelık baslıklar altında bakıyorumamacım ne kendimi övmek ne de kocamı çalısan bayanın rahatlığı açılan tarıhe bakmadım canım inan siz nasıl şimdi göruyosanız konu sahibide görür bunu siz yanlış anlamıssınız o kadar burda herkes kendıyle ılgılı şeyler konusuyo sizi neden bu kadar bağladı anlayamadım ha suda var kocam harıkaysa bana harıka baska yerde acıp konusmanın bı mantığı yok
Burası Bir derdim var bölümü,ve son 3 sayfaya bile baksanız 2 gündür açılan yeni konular var.İnsanlar dertlerini anlatıyor,öneri alıyor.Siz kalkıpta 7 ay önce açılan bir konuya,üstelikte konu sahibi siteden ayrılmışken bu şekilde yorum yapınca başka birşey gelmedi aklıma.Şimdi herkes bu konuyu yeni zannedip yorum yapıyor.amacım ne kendimi övmek ne de kocamı çalısan bayanın rahatlığı açılan tarıhe bakmadım canım inan siz nasıl şimdi göruyosanız konu sahibide görür bunu siz yanlış anlamıssınız o kadar burda herkes kendıyle ılgılı şeyler konusuyo sizi neden bu kadar bağladı anlayamadım ha suda var kocam harıkaysa bana harıka baska yerde acıp konusmanın bı mantığı yok
bu başlık dıkkatımı cektı ve yorum yaptım benım yaptığım yorum eskı konuya dayansada tekrar yorum yapılmasında kötü birsey görmüyorumBurası Bir derdim var bölümü,ve son 3 sayfaya bile baksanız 2 gündür açılan yeni konular var.İnsanlar dertlerini anlatıyor,öneri alıyor.Siz kalkıpta 7 ay önce açılan bir konuya,üstelikte konu sahibi siteden ayrılmışken bu şekilde yorum yapınca başka birşey gelmedi aklıma.Şimdi herkes bu konuyu yeni zannedip yorum yapıyor.