• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para kitleme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nepp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
323
130
123
merhaba arkadaşlar bir sıkıntım var o yüzden konuyu açıyorum. İçim daralıyor, 2 gündür uyumuyorum.

Gecen sene şubat ayında 1300 tl ye bağcılarda bir lazer epilasyon merkezine başladım. Evime uzak olsada uygun fiyatlı birde diode ve alexdre yapıyor diye kayıt oldum IPL lazer çıktı yine de devam ettim. Ayrıca arkadaşlarım çok önerdi tam seanslarını bitirmeselerde.. 10 seans 10 da kontrol.

İlk seanstan sonra bana krem almamı söylediler. İyi dedim 80 tlcikmiş. Aldım.. Hepsini bir arada ödedim. Haziranda bitti. Haziran dekontunu almadım geri kalan tüm dekontlar var unuttum. Temmuz ayında lazer öncesi krem vermek istediler 80 tl param yok dedim dekont yapalım dediler bende banka kartıyla ödemek istiyorum dedim banka kartıyla olmuyormuş. Banka kartını verin aşağıdan arkadasımız ceksin dediler kabul etmedim almadım ürünü

Bu sırada burası el mi değiştirdi ne yaptı, garip garip mesajlar atmaya başladı. İlk bir yöneticisi ile ilişkisinin kesildiğini tekliflere itibar etmememizi söylediler , sonra kısaltma için para alacaklarını söylediler daha sonrada seanslara zamanında gelmeyenlerin paketlerini iptal edeceklerini ilan ettiler. Ben zamanında gidip kısaltmayı evde yaptığım için umursamadım ama dün beni 50 tl borcunuz var diye aradılar.

Krem almışım ödedim onu diyorum yok diyor. Dekontunuz varsa getirin diye afra tafra yaptılar. 4 tane daha seansım var. Bu 50 tl yi bana kitleyemezler değilmi ? Almadığım bir ürün birde hanımefendi az bir meblağ diyor. Tövbe ya..

Not : yarın gideceğim almadığım dekontun üstüne 50 tl borç yazamazlar değilmi ? sevgiler uzun oldu hakkınızı helal edin

Olur mu canım öyle şey dekont almış olsanız bile saklamak zorunda mısınız bu kadar süre.
İşin ticari boyutunu bilmem ama onlar para almadık diyorsa ben de krem almadım varsa aldığıma dair belgeniz getirin derdim

Olur mu canım öyle şey dekont almış olsanız bile saklamak zorunda mısınız bu kadar süre.
İşin ticari boyutunu bilmem ama onlar para almadık diyorsa ben de krem almadım varsa aldığıma dair belgeniz getirin derdim

okadar güvenmiyorum ki kalkıp acaba dekont mekont birşey yaparlar mı diye korkuyorum.

Biraz dişli olun malesef bazi insanlar boyle adamina gore muamelle yapiyor.siz ses etmeseniz alirlar sizden hemen tepkinizi koyun zaten surekli yeni seylerle karsimiza cikiyosunuz bide borc mu cikardiniz diyin

Biraz dişli olun malesef bazi insanlar boyle adamina gore muamelle yapiyor.siz ses etmeseniz alirlar sizden hemen tepkinizi koyun zaten surekli yeni seylerle karsimiza cikiyosunuz bide borc mu cikardiniz diyin
Hak yemekten de korkmuyorlar 2 gündür uyumuyorum ben sırf bu tavırları yüzünden

O kadar üçkağıtçılar ki tamam derseniz biraz ikna edilebilir görürlerse iliğinize kadar sömürmeye çalışıyorlar. Aynı anda dermapen ve lazer için başladım 2000 bin liraya. 8 seans ben ödüyorum 2 seans onlar hediye ediyor güya. Her neyse dermapen için iğne almam gerektiğini söyleyip 50 lira ücret çıkarttılar başta bunu söylemediniz bana dedim üstelik üste çıkmaya çalıştılar nasıl bilmezsiniz herkes için ayrı iğne açıyoruz gibisinden dedim bilgilendirseydiniz ben ödeme yaparken bilerek gelirdim. Ödemedim verdiler iğneyi o şekilde, aa tamam deseydim hiç edeceklerdi. Güzellik merkezlerinde çok iyi gelecek bunu al denilen hiçbir ürünü de almamak taraftarıyım. Çünkü birinin önerdiğini diğeri kullanma diyor aynı merkez içerisinde garip garip işler. Ödeme yaptığınızda verilen dekontları mutlaka saklayın geçen randevu için aradıklarında 200 lira borcum kalmasına rağmen 400 lira görünüyor dedi, üsteleyince elimde dekont var ne diyorsunuz deyince aa evet kusura bakmayın yanlış görmüşüm deyip çevirdiler lafı.

Hak yemekten de korkmuyorlar 2 gündür uyumuyorum ben sırf bu tavırları yüzünden
Korkmayin siz haklisiniz herseyi tek tek soyleyin bizi kandirdiniz diyin.ayni durumu ben yasadim yillar once.lazer merkezi el degistirince bitis garantisi bozuldu ekstra para vermeniz gerekli dediler.tabi ben bi kizdim bi daha hic lafini etmediler ama bazi uyelerden bitis garantili olmasina ragmen aldilar.sonrada iflas edip kactilar

O kadar üçkağıtçılar ki tamam derseniz biraz ikna edilebilir görürlerse iliğinize kadar sömürmeye çalışıyorlar. Aynı anda dermapen ve lazer için başladım 2000 bin liraya. 8 seans ben ödüyorum 2 seans onlar hediye ediyor güya. Her neyse dermapen için iğne almam gerektiğini söyleyip 50 lira ücret çıkarttılar başta bunu söylemediniz bana dedim üstelik üste çıkmaya çalıştılar nasıl bilmezsiniz herkes için ayrı iğne açıyoruz gibisinden dedim bilgilendirseydiniz ben ödeme yaparken bilerek gelirdim. Ödemedim verdiler iğneyi o şekilde, aa tamam deseydim hiç edeceklerdi. Güzellik merkezlerinde çok iyi gelecek bunu al denilen hiçbir ürünü de almamak taraftarıyım. Çünkü birinin önerdiğini diğeri kullanma diyor aynı merkez içerisinde garip garip işler. Ödeme yaptığınızda verilen dekontları mutlaka saklayın geçen randevu için aradıklarında 200 lira borcum kalmasına rağmen 400 lira görünüyor dedi, üsteleyince elimde dekont var ne diyorsunuz deyince aa evet kusura bakmayın yanlış görmüşüm deyip çevirdiler lafı.

son dekontu değiştiremezler değilmi ? nasıl bu kadar yüzsüz olabildiklerini anlamıyorum ... ah kafam nerden bulaştım bunlara ben

Bu tarz işletmelerin anlayacağı dil: Üste çıkmaktır.
Ara bağır çağır gerekirse siz beni nasıl borcun var diye ararsınız kontrolünüzü düzgün yapın gereksiz beni rahatsız etmeyin vs diye.

son dekontu değiştiremezler değilmi ? nasıl bu kadar yüzsüz olabildiklerini anlamıyorum ... ah kafam nerden bulaştım bunlara ben

Sizin elinizde dekont varsa onların elindeki dekontu değiştirmesi bir şeyi değiştirmez. Bu arada kredi ödemesini de vergi yüzünden yapmıyorlar yanlış bilmiyorsam, bir kere üzerimde nakit yoktu o şekilde ödemeye gittim, randevudan önce kadın geldi atm başında beni bekledi mafyalar sanki. :) Çok acayip işler gerçekten akıl sır erdiremiyorum. Ses kaydı vesaire alabilirsiniz belki ödeme yaparken sorarak ne kadar borcum var bitti değil mi vesaire diye.

Sizin elinizde dekont varsa onların elindeki dekontu değiştirmesi bir şeyi değiştirmez. Bu arada kredi ödemesini de vergi yüzünden yapmıyorlar yanlış bilmiyorsam, bir kere üzerimde nakit yoktu o şekilde ödemeye gittim, randevudan önce kadın geldi atm başında beni bekledi mafyalar sanki. :) Çok acayip işler gerçekten akıl sır erdiremiyorum. Ses kaydı vesaire alabilirsiniz belki ödeme yaparken sorarak ne kadar borcum var bitti değil mi vesaire diye.

o kadar aptalım ki son dekontu onlarda unuttum o yüzden stres yapıyorum birazda ..

Bu tarz işletmelerin anlayacağı dil: Üste çıkmaktır.
Ara bağır çağır gerekirse siz beni nasıl borcun var diye ararsınız kontrolünüzü düzgün yapın gereksiz beni rahatsız etmeyin vs diye.

yarın hasta halimle bağırıcam baksana ay geçse belki 100 tl borcun var diye arayacaklar. kafalarına göre yazıyorlar dekont

Ne dekontu yazıyorlar orasını anlamadım.[/QUO

bunlar ödeme yaptıkça dekont kesiyorlar ama en sonuncu ödememin dekontunu ben almayı unuttum. Çok paranoyakça biliyorum uyumadığım için belkide :KK70: şu son dekontu alamadığımı üstünde değiştirip aldınız bunu yada yeni bir dekont yazamazlar herhalde değilmi ?

Telefon mesajı geliyor mu? Kalan bakiyeniz 0 TL'dir diye mesaj geldi mesela son ödemeden sonra, hemen ödemeyi yaparken yeni geçtiler bu uygulamaya. Veyahut kalan borcunuz şu kadardır gibisinden o zaman dekontu almamış olmanız bir şeyi değiştirmez. Ya da arayıp borcumun ne kadar olduğuna dair bir mesaj gönderebilir misiniz deyin.

Telefon mesajı geliyor mu? Kalan bakiyeniz 0 TL'dir diye mesaj geldi mesela son ödemeden sonra, hemen ödemeyi yaparken yeni geçtiler bu uygulamaya. Veyahut kalan borcunuz şu kadardır gibisinden o zaman dekontu almamış olmanız bir şeyi değiştirmez. Ya da arayıp borcumun ne kadar olduğuna dair bir mesaj gönderebilir misiniz deyin.

telefon mesajı gelmiyor sadece kampanya ve üyelere göz dağı vermek için atıyorlar mesaj. şimdi erkek arkadaşım da son 300 tl ödemiştim bitmişti dekotu almadığım için kızdı 300 tl ödetcekler sana diyor. Ay allahım ya

dekont senet işlerini oldum olası sevmem.. bu konu için birşey diyemem, neye imza attınız, ne yaptınız bilemiyorum ama aklınızda olsun banka kartı ile ödeme yapılmıyorsa öyle meblağ 1500 size bir sözleşme,senet vs yapalım deyip sonra her ay taksit taksit ödersiniz, ödeyince de dekont veririz olaylarına pek girmeyin. o sözleşmelerde senetler de ne üç kağıtlar yapıyorlar.. bu işe giriryorsanız da çok iyi okuyun kağıtları, borç hanelerini, boşluk bırakılmamasına özen gösterin.. sonra bir kreme 50 tl de derler 550 tl de.... imzanız yoksa birşey de bi sıkıntı olmaz korkmayın

Lazerciler hep mi aynı ya?
Zorla krem satmalar,kart yok biz çekip gelelim demeler ..
Bana da diot makinasını övdü övdü kaydolurken,sonra bütün diotlari gönderip yerine prof isimli makine almislar. İnternette bin ayrı şekilde arattim goremedim bile. Kendileri merdiven altında yapmižlad zağar

bu lazer konusu ayrı bir boyut alex le başlayan bir cihazla yapıyorlardı 1 yıla yakın gittim inceltti ama tamamen bitmedi, sıkıldım bırakmıştım.

para konusunda da apartımda yaşadım benzer bi durum. verdiğim kapora 400 tl iken 350 yazmıslar.. bulduğumdan temiz bıraktığım halde ev için temizlik parası vs. almaya calıstılar, yaygarayı kopardım, 2saat uğraştım kaporamın 250tl sini aldım.. haksız olarak aldıkları her para haram olsun diyorum

Back
X