Ablamın engel raporu var. ÖTV muafiyetli araba alma hakkı vardı. Parası vardı bunu alacak ama bir kısmını kızının eğitimi için hesapta durması gerekiyordu. Ben de yarı parasını vereyim yarı yarıya ortak olalım dedim. İlk 2 sene kasko bakım hepsini ortak karşıladık. Arabayı çoğunlukla kızı kullanıyordu ben 1 2 kere binip gezdim yalnızca. Sonra bir yeri vardı o satıldı. Araba almasaydı satılan o yer ile birlikte elindeki para küçük bir ev almaya az çok yeterdi ben de araba almasına ben ön ayak olduğum için mahçubiyet hissedip ev alsın zorda kalmasın diye ciddi bir rakam borç verdim. 250 gr kadar. Şu anda arabayı yeğenim kullanıyor evli. Kasko yapılacak ben onlar kullandığı için bu masrafa katkı yapmak istemiyorum. Ve ablam beni suçluyor yeğenimin parası yokmuş ben hak gözetmiyormuşum. Ben araba aldık ev alamayacak diye ekstra borç verdim. Şu an 210 gram borcu kaldı daha 2 3 sene bu borcu ödemesini bekleyeceğim. Hatta kiracısıyla emlakçısıylq bile sürekli ben uğraşıyorum. Bir de bu şekilde muamele görmek canımı sıkıyor. Yeğenim de şu an sıfır araba kullanıyor sonuçta parasını ben ve annesi ödemişiz kaskoyu ödemeli diye düşünüyorum. Ablam ise para hesabı yağmakla ve hak yemekle suçluyor. Hatta bağırıp çağırıp ağladı kızına söyleyecekmiş benim çocuğuma hediye getirmesin diye böyle saçma sapan bir konuşma oldu