• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para meselesi

matteroftime

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
1.296
1.382
333
Merhaba bayanlar. Ben önümüzdeki ay yurt dışına çok uzak bir ülkeye 2 aylığına seyahat edeceğim. Yanımda çok miktarda para götürmek istemiyorum. En masrafsız nasıl yurt dışında çekmek üzere para yollayabilirim? Hesap mı açmalıyım ne yapmalıyım. Bilgisi olan varsa cevabınızı bekliyorum :34:

Merhaba bayanlar. Ben önümüzdeki ay yurt dışına çok uzak bir ülkeye 2 aylığına seyahat edeceğim. Yanımda çok miktarda para götürmek istemiyorum. En masrafsız nasıl yurt dışında çekmek üzere para yollayabilirim? Hesap mı açmalıyım ne yapmalıyım. Bilgisi olan varsa cevabınızı bekliyorum :34:

Banka kartı kullanabilirsin..

Banka kartı kullanabilirsin..

İki kere dövüz değişimi oluyormuş ve bankalar kurların fiyatını olması gerekenden yüksek hesaplıyormuş diye duydum. Hesap işletim ücreti de cabası. Bunnlar hakkında bilgin var mı? Ya da bu ücretlerin makul olabileceği bir banka?

İki kere dövüz değişimi oluyormuş ve bankalar kurların fiyatını olması gerekenden yüksek hesaplıyormuş diye duydum. Hesap işletim ücreti de cabası. Bunnlar hakkında bilgin var mı? Ya da bu ücretlerin makul olabileceği bir banka?

Maalesef doğru..
Aileniz size Western union dan gönderebilir parayı..

Biz yurtdışı seyahatlerimiz de genel de yanımızda götürüyoruz paramızı..
Ama bizim seyahatlerimiz kısa süreli 10-15 gün gibi..
Siz iki ay gibi uzun bir süre kalacaksınız..

Back
X