• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para mevzuları...

Laf başı gelince yok biz doğuluyuz, yok ben maçoyum bilmemne ama maaşını havale yap derken birden memleketi falan değişiveriyor demek ki

Bu kadar trıplenmesı , kızması vs .Bir şeylerden çekındıgı korktugu ıcın olabılır bence dıkkat et var bır işler sankı .

Komik olan ne biliyor musunuz kızlar?
Yaptığı gelir gider hesap kağıdına benim onun için çektiğim krediyi de yazmış :)
Ben bu ne? dedim, zaten ben bunu ödüyorum kalan parayı veriyorum sana dalga mı geçiyorsun benle!

Gül gb geçinsek olmuyor çünkü! Her ay başka bir saçmalık...

Evet kesinlikle haklısınız, adam benim çalışmama emeğime değer vermiyor ki...

Tahminimce ben çalışmıyor olsam benle evlenmezdi...
Ailesine veriyor mudur bilmiyorum ya, iddia oynar ara sıra ama çok küçük miktarlar, oynayıca söyler zaten şu maça şu kadar oynadım diye
Benden gizli birikim falan yapıyor olabilir mi diye düşünüyorum yok aklıma yatmıyor :KK43:
O zaman derhal kontrol et derim internetten eğer şifreyi biliyorsan iddia miktarı daha büyük olabilir.

Komik olan ne biliyor musunuz kızlar?
Yaptığı gelir gider hesap kağıdına benim onun için çektiğim krediyi de yazmış :)
Ben bu ne? dedim, zaten ben bunu ödüyorum kalan parayı veriyorum sana dalga mı geçiyorsun benle!

Gül gb geçinsek olmuyor çünkü! Her ay başka bir saçmalık...

Evet kesinlikle haklısınız, adam benim çalışmama emeğime değer vermiyor ki...

Kımse ıcın kredı cekmeyeceksın burda bunu öğrendım . Bazıları kadınların maasını cokda ıyı yıyor ya . Bir ablamız var evlı kocası onun babasının parasını catır catııır yıyor adam sınır oluyorum boyle erkeklere .

Tahminimce ben çalışmıyor olsam benle evlenmezdi...
Ailesine veriyor mudur bilmiyorum ya, iddia oynar ara sıra ama çok küçük miktarlar, oynayıca söyler zaten şu maça şu kadar oynadım diye
Benden gizli birikim falan yapıyor olabilir mi diye düşünüyorum yok aklıma yatmıyor :KK43:

Ne birikimi ya..adam büyük ihtimal iddia oyunuyor..

Netten takip et..bi de nisanliyken ne kredisi ki bu?

Bence bir evin geçimi hanımda olmalı. Bayan bilmeli eve ne giriyor ne çıkıyor, faturalar ne kadar. Çünkü erkeklere bırakılırsa sizde olduğu gibi en ufak birşeyde saçmasapan gurur meselesi yapabiliyorlar. Ayrıyetten genel olarak erkekler para tutmayı pek bilmiyorlar. Bir yere gider herkese çay ısmarlar vs. para ödeyince kendilerini daha güçlü mü hissediyorlar nedir. Ama cebinde belli bir limitte para olursa her zaman ona göre harcamaya alışırlar. Böylelikle evin hanımı da rahatça birikim yapabilir. Ben böyle düşünüyorum. Alman usulu olmaktansa bundan sonra parayı sizin hesabınızda toplamak istediğinizi, maaşını sizin hesaba atması gerektiğini, onun bu işi kıvıramadığını ve bir birikim yapamadığınızı söylemelisiniz.

off cok kotu olmus gercekden uzucu, kırıcı bı konu
bıde son ayınızda bu gergınlıgı yasamanız ... sıkmayın canınızı haklısınız
ama sımdı daha cok da dolmayın esınıze karsı
gercekden cok yanlıs yapmıs ve ayıbını bı an once anlar umarım

Bence de iddia miktari daha büyük olabilir.siz int bankaciligindan kontrol edin eğer şüpheli bir durum varsa tepisine de binin:KK4:
Ikiniz de öğretmenseniz çok sıkışık bi durumunuz yoktur herhalde:KK64:en azindan 50 ya da 100 liranin hesabini yapacak kadar.
Eşinizin kulağini çekin ve doğum yaklaştikça onun değil sizin stresinizin artmasi gerektiğini anlatin.

İnanın bilmiyorum çünkü bu konuda herhangi birşey soracak olsam hemen gurur triplerine giriyor

Bu konuda darbe yemiş birisi olarak yazıyorum.
Hemen internet bankacılığından kontrol et, kredisi var mı vs diye.

Küçük miktarda iddia oynuyor dediğin adamın bir ev parasını bu yolda kaybetmiş versiyonu
duruyor karşında. :(

Kızlar hayırlı pazarlar herkese,
Biraz içimi döküp rahatlamaya ihtiyacım var...

Nasıl anlatayım bilmiyorum, aslına bakarsanız bana çok garip ve gereksiz geliyor bu tür konular,

Eşim de ben de meslektaşız, daha önceden biz aramızda bir karar almıştık, ben maaşımı ya da ek dersimi aldığımda kendi kredi borçlarımı tel faturamı falan düşer kalan miktarı onun hesabına havale yaparım, para yönetim işi ondadır. Bana göre benim param onun parası gb bir durum olamaz, hiçbir zaman sorgulamamaya çalıştım, sadece bundan üç ay kadar önce kendisine ek dersimin hiç değilse bir miktarını kenara ayırmak istediğimi bebeğimize alışveriş falan yapacağımı söyledim, zaten bebekten sonra en az iki sene ek ders falan olmayacak dedim tamam dedi, fakat her ay bir bahane çıktı bana para mara kalmadı...

Önceki akşam gayet eğlenceli muhabbet ediyoruz dedi ki ek ders yatmış parayı gönder, bir miktarını (100tl sadece!) hesapta bırakayım dedim gülerek yok dedi olmaz, ama bildiğiniz şakalaşıyoruz ciddi bir muhabbet değil, kendimi hükümetle zam pazarlığına oturmuş sendika yetkilisi gb hissediyorum dedim gülüştük sonra ayağa kalktı "havale yapmazsan yapma istemiyorum senin paranı" diye bağırdı ben şok! Ne oluyorsun sakin ol dedim, çekti gitti öbür odaya.

Yüzüme bakmadı, sabah da elinde bir gelir gider hesap kağıdıyla gelmiş, elime tutuşturdu neymiş bundan sonra alman usulü herkes yarı yarıya ödeyecekmiş! Hesapta da bana düşen miktar her ay verdiğimin yarısı kadar!

Benim şalterler attı tabi! Sen ne yapmaya çalışıyorsun dedim? bu kağıda göre zaten aylık tüm giderleri ben karşılıyormuşum bugüne kadar, öyleyse senin kazandığın paranın akıbeti ne?

Kızlar, evlendiğimizden beri beş kuruş kenarda paramız yok, bir de kendi kazandığım paranın dilencisi durumuna düştüm. Bugüne kadar para yüzünden bir şey dememeye aramızı bozmamaya çalıştım ama yaptığı muamele çok kırdı beni :KK43:

Sanki ondan para saklıyormuşum gb...

Sanki ben para vermeyecek olsam bu adam evli falan kalmayacak benle, hatta elden ayaktan düşmüş olsam kapının önüne koyuverecekmiş gb...

Bu arada kendi kredi borcum dediğim öğrenci kredisi artı nişanlıyken onun için çektiğim kredinin taksitleri... Kredi kartımdan hem kendim hem onun için hem de ev ihtiyaçları için alışveriş yapıyorum onu da maaşımdan ödeyip kalanı olduğu gb havale ediyorum.

Şu an kendimi enayi gb hissediyorum :KK43:
Uzun olmuşsa kusura bakmayın lütfen
öncelikle klişi ben sokkkk ben sokkk muhabbetini bırak burda cok tiye alınırsın

sonra seni bu adam bizde bi laf vardık sagmal inek gibi görmüş etinden sütündne yaralanmıs hayret ediyorm okumus maaslı kadınlara yaa nasıl paranızı verirsiniz adamları nasıl sımartıyosunuz ki en ufak bi para mevzusunda sizinle bu kavgaya geliyo asıl sen ortaya dök bu zamana kadar yedigi paraları ver de simdi buraya yazdım 3 gün sonra barıscan hatta aman kocanla arana bozulmasın diye hep paranaı ona vercem ama sana tavsiye cok yanlıs yapıyosun

Kımse ıcın kredı cekmeyeceksın burda bunu öğrendım . Bazıları kadınların maasını cokda ıyı yıyor ya . Bir ablamız var evlı kocası onun babasının parasını catır catııır yıyor adam sınır oluyorum boyle erkeklere .
Evet nişanlıylen ayrımız gayrımız mı var nasılsa evleneceğiz temalı bir konuşma üzerine krediyi çekmekte bir sakınca görmedim, güya taksitleri o ödeyecekti ama daha bir ay bile sormuş değil yani

off cok kotu olmus gercekden uzucu, kırıcı bı konu
bıde son ayınızda bu gergınlıgı yasamanız ... sıkmayın canınızı haklısınız
ama sımdı daha cok da dolmayın esınıze karsı
gercekden cok yanlıs yapmıs ve ayıbını bı an once anlar umarım
evet ya gerçekten şu erkekler bazen öküze bağlıyorlar, nerdeyse doğurdu doğuracak arkadaş adamın tribe bak!

ben de öğretmenim, çevremdeki evli erkek öğretmenlere bakıyorum hanımlarının maaş kartları kendilerinde.sanki kadınların kazançlarını harcamaya hakları yok gibi davranıyorlar..2 maaş da kendi ellerinde yani.hepsi böyle mi bilemedim

ben de öğretmenim, çevremdeki evli erkek öğretmenlere bakıyorum hanımlarının maaş kartları kendilerinde.sanki kadınların kazançlarını harcamaya hakları yok gibi davranıyorlar..2 maaş da kendi ellerinde yani.hepsi böyle mi bilemedim
İnanın bu durumun tek sebebi kadınlar para yüzünden tatsızlık olmasın ayrımız gayrımız yok diye düşündüğünden oluyor...

Çalıştığım kurumdakilerde ve önceki kurumdakilerde de çoğunluk bu şekildeydi... Çok yanlışmış gerçekten

evet ya gerçekten şu erkekler bazen öküze bağlıyorlar, nerdeyse doğurdu doğuracak arkadaş adamın tribe bak!
Ben doğumumu doğum hastanesinde yapmak istiyorum baştan beri ama eşim ve ailesi özel hastane diye tutturdular, muhtemelen hastane giderlerini yine benim kredi kartıma kitlemeyi planlıyordur eşim...

Ben doğumumu doğum hastanesinde yapmak istiyorum baştan beri ama eşim ve ailesi özel hastane diye tutturdular, muhtemelen hastane giderlerini yine benim kredi kartıma kitlemeyi planlıyordur eşim...
Canım doğumunu kesinlikle özel hastanede yap. İmkanların varken neden yapmayasın. İşte tam da bu yuzden kaybediyo bu çalışan, emekçi kadınlar. Sen kendini ne kadar kıymetli görürsen karsindaki de o kadar kıymetli görür. Aksi halde ezilirsin. Sen doğumdan çıkar çıkmaz kartını isteyemez heralde. Ona kitle masrafları bakalım ne yapacak.

uPancar, post: 44320580, member: 700587"]Adam çok gururlu ya bunun lafını bile açtırmaz, böyle konularda hemen surat yapıp tribe giriyor zaten :KK43:[/QUOTE]
Bizimde Komsumuzun maas karti esindeydi adam paralari onla bunla yiyordu kadin sefil gibiydi esi vefat etti rahatladi benimde ilk esim hep para hesabi yapardi paralari biriktirdi ayrildik

Back
X