• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para mevzuları...

Ablamın bi arkadaşı şöyle söylemişti (biraz ayıp olabilir :) )
Temizlikçi kadın gelir evi temizler,parasını alır
Aşçı yemeğini yapar,parasını alır
Bakıcı çocuğa bakar,parasını alır
Kadın işte çalışır,parasını alır
Fahişe işini yapar,parasını alır
Biz yemek yapıyorz para almıyorz,temizlik yapıyorz para almıyorz,çocuk bakıyoruz para almıyorz,afedersiniz adamı koynumuza alıyorz para almıyorz bi de üstüne üstlük çalışıp,kazandığımız parayı adama veriyorz :)) adaletsiz dünya!
Bi zahmet paramıza göz koymasnlar,asıl biz koydurmayalım..
Umarım yoluna girer hayatınız
Haklısın canım aynen öyle...
Hayat müşterektir diye düşünüp kendini paralarsan, sen kendine acımazsan kimse sana acımıyor işte...

Allahımmm ilk atandığımda evi tuttum yavaş yavaş eşyamı aldım aylarca taksit ödedim sonra tam taksitler bitti bir oh çekecekken sen git evlen! Ben yiyemiyorum parayı al sen ye herif!
Neden başka türlü olamıyorum? Art niyet aramıyorum? Karşımdaki iyi olsun rahat olalım diye düşünüyorum? Aptal mıyım neyim ya
Pişmanlıklarım çok fazla gerçekten

Haklısın canım aynen öyle...
Hayat müşterektir diye düşünüp kendini paralarsan, sen kendine acımazsan kimse sana acımıyor işte...

Allahımmm ilk atandığımda evi tuttum yavaş yavaş eşyamı aldım aylarca taksit ödedim sonra tam taksitler bitti bir oh çekecekken sen git evlen! Ben yiyemiyorum parayı al sen ye herif!
Neden başka türlü olamıyorum? Art niyet aramıyorum? Karşımdaki iyi olsun rahat olalım diye düşünüyorum? Aptal mıyım neyim ya
Pişmanlıklarım çok fazla gerçekten
Pişmanlık yaşamayın,evlilikte elbette para mevzusu olmamalı. Ben de tüm paramı veririm eve,eşim de.. ama eşim verdiklerimi lütuf olarak görür,görmeli zaten. Bunu alıştırdm açıkçası. Alman usulü olsaydı zarar ederdim açıkçası :) benim 3 katım para kazanıyor ve ben bireysel olarak onun harcamalarından daha çok harcıyorm.. ama olması gerekenin bu olduğunu biliyor.
Erkek 5 pantolon 5 gömlek 5 ayakkabıyı 125 farklı kombinasyon yapar. Kadın öyle değil ama..

Pişmanlık yaşamayın,evlilikte elbette para mevzusu olmamalı. Ben de tüm paramı veririm eve,eşim de.. ama eşim verdiklerimi lütuf olarak görür,görmeli zaten. Bunu alıştırdm açıkçası. Alman usulü olsaydı zarar ederdim açıkçası :) benim 3 katım para kazanıyor ve ben bireysel olarak onun harcamalarından daha çok harcıyorm.. ama olması gerekenin bu olduğunu biliyor.
Erkek 5 pantolon 5 gömlek 5 ayakkabıyı 125 farklı kombinasyon yapar. Kadın öyle değil ama..
Bakalım ben bir ilerleme kaydedebilecek miyim canım
Umarım değişir eşim

İnşallah.. ama düzelme olursa da benim param senin paran olayını uzatmayın bence. Kenara ayrı para koymanız göze batar ama harcamanız o kadar değil.. çocuğunuz için kendiniz için ihtiyaçlarınızı ertelemeyin

Adam pazar gününden beri oturma odasında kanepede yatıyor, ben normalde yemeği falan yapıyorum çağırıyordum birlikte yiyorduk, birşey sorarsam cvp veriyordu daha da konuşmuyorduk, dün gece yatmaya hazırlanırken burda yatma böyle ayrı gayrı olmasın dedim, ben böyle iyiyim kafam rahat dedi, o kadar üzüldüm ki... Peki dedim yatağıma geldim, dünden beri yüzüne bakmıyorum, birbirimiz yokmuş gb davranıyoruz. Normalde olsa çok da umurumda olmazdı ama şimdi doğuma çok az kaldı, bu kadar ilgisizlik umursamazlık canımı çok yaktı...

Ben de 2015'i şöyle bir düşündüm... Hayatım boyunca hiç bu kadar çok üzülüp ağlamamıştım... Saçlarımdaki beyazlar 5e katlandı resmen... Evlendik evleneli hep bir sorun, herşey o kadar yavaş ilerliyorki... Hayatım zehir oldu, tadım tuzum yok, umudum yok...

Bulunmaz hint kumaşı ya kendisi şimdi gidip barışmamı bekliyordur, ben adım atmazsam hayatta gelip de kendiliğinden bir girişimde bulunmaz asla ama artık ben de tükendim, çok yorgun hissediyorum.

Bana Güzel olan hiçbirşeyi, iyi davranılmayı, mutlu olmayı haketmiyormuşum gb dünyanın en kötü en çirkin en değersiz yaratığıymışım gb davranmasına tahammül edemiyorum artık. Benden önceki sevgililerinden yediği kazıkların acısını benden çıkartmaya çalışmasına katlanamıyorum...

Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu ne biçim evlilik? bilen söylesin lütfen!

pancar geçmişi hiç açma haklıyken haksız olma..
sen şu an ki olayı değerlendir.. bak çok az kalmış doğuma. keyfine bak. sakın gidip de adamın kıçını kaldırma yani.
kendi gelsin özür dilesin. alışmış senden hep adımın atılmasına.
sen hamilesin hassassın doğumuna az kaldı. vücudunun süt üretimini yapması gerek.. bunları baba olacak bir adam düşünmeli ve ona göre davranmalı. amacım seni gazlamak değil inan. sorun patlak vermişken çözülsün. yoksa yine aynı konular gündeme gelip durur..

Back
X